thumbnail
thumbnail
Inhuur senior adviseur informatiebeveiliging

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 5 dagen
Geen maximum
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

06-12-2022

Begindatum:

06-12-2022

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

32

Omschrijving van de opdracht

Binnen het programma innovatie grensmanagement wordt in een complex stakeholdersveld een aantal grensprojecten aangestuurd. Gezien de schaarse huidige capaciteit en de noodzaak voor snelle coördinatie is het programma op zoek naar een projectleider die op korte termijn een coördinerende rol kan oppakken binnen het programma. In het specifiek is de projectleider goed op de hoogte van de voortgang van - en ontwikkelingen in - het Self Service Passport Control (SSPC) project. In dit project werk je samen met een groot aantal stakeholders, met zowel publieke als private partners als de Koninklijke Marechaussee, Schiphol, de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens en IT-leveranciers. Het project is onderdeel van een grootschalige beweging om de Nederlandse grens te innoveren en moderniseren en draagt bij aan de implementatie van het European EntryExit Systeem op de luchthaven Schiphol.

De Eisen

 • Beschikbaar voor minimaal 32uur per week.

 • Afgeronde WO masteropleiding op het gebied van beveiligingsvraagstukken.

 • Beschikt over CISM (associate).

 • Beschikt over CIPP/E certificaat.

 • Aantoonbare ervaring met het Defensiebeveiligingsbeleid en gerelateerde processen.

 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

 • VOG Bij eventuele gunning levert de Kandidaat zo snel mogelijk na startdatum bij de inhurende manager, een rechtsgeldig VOG in welke niet langer dan 6 maanden voorafgaand aan de beoogde startdatum is afgegeven, organisatie specifiek is én betrekking heeft op de aard van de uit te voeren diensten/werkzaamheden.

De Wensen

 • Ervaring met informatiebeveiligingsvraagstukken binnen de politiek-bestuurlijke context.

 • Ervaring binnen overheidsorganisaties op het gebied van informatiebeveiliging.

 • Ervaring met digitalisering en doorlopen van goedkeuringsprocedures (accreditatie).

 • Ervaring met het analyseren, inrichten en coördineren van verbeterplannen binnen de overheid.

 • Inschrijver vult hieronder de naam van de Kandidaat in en het telefoonnummer voor het maken van een eventuele afspraak voor een Interview.

 • Inschrijver vult hieronder de NAAM en Functie in van de persoon die de eventuele overeenkomst ondertekent. Dit is de rechtsgeldig tekenbevoegde wat blijkt/volgt uit het uittreksel van de KvK of een door deze rechtsgeldig tekenbevoegde gevolmachtigd persoon. Indien een volmacht van toepassing is dient deze in de map bij deze vraag te worden gevoegd.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Inhuur senior adviseur informatiebeveiliging die deze organisatie zoekt?