Hoe werkt het?

Opdracht Overheid is een initiatief van KBenP dat wij speciaal hebben ontwikkeld voor freelancers. Wij helpen jou graag bij het vinden van een volgende interim opdracht, en zetten daarvoor graag onze kennis, kunde en netwerk in!

 • chat

  Diensten

  Door onze warme contacten met opdrachtgevers, maak jij een grote kans op de door jou geselecteerde opdracht. Wij maken voor jou alle DAS-uitvragen inzichtelijk en helpen bij het voorbereiden van interviews, het opmaken van CV’s en het indienen van alle benodigde documentatie.

 • job search

  DAS-systemen

  KBenP is bij alle DAS-systemen aangesloten en plaatst de inhuuropdrachten die uit deze kanalen voortkomen op Opdracht Overheid. Daarmee maken wij voor jou het bijhouden van deze kanalen overbodig. Naast een grote tijdsbesparing, maken wij het ook zeer gemakkelijk om opdrachten te vergelijken zodat jij uiteindelijk de mooiste opdracht kan uitkiezen!

 • pie chart

  Vergoeding

  Alleen bij een succesvolle plaatsing vraagt KBenP een fee over het uurtarief. Indien een opdracht is uitgezet via een DAS, dan hanteren wij standaard een fee van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwen we de fee af. Afhankelijk van onze bijdrage aan de succesvolle plaatsing kan dit variëren. Dit gaat in overleg met jou als professional, en hierover zijn wij volledig transparant.

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
KBenP logo

Opdracht Overheid is een product van KBenP

KBenP is een gerenommeerd adviesbureau dat opereert vanuit Voorburg en Utrecht. Onze organisatie is gespecialiseerd in informatiemanagement en IT, en is binnen deze kennisdomeinen met 200 professionals actief betrokken bij diverse (advies- en ontwikkel) opdrachten binnen de overheid. Over de jaren heen hebben wij gewerkt met alle gemeentes, provincies, ministeries, uitvoeringsorganisaties, waterschappen en hoogheemraadschappen van Nederland.

Certificering

KBenP heeft het SNA-keurmerk voor het leveren van freelancers aan overheidsinstellingen. Daarnaast zijn onze bedrijfsprocessen ISO 9001 (Kwaliteitsborging), ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en NEN-4400 (Financiële Administratie) gecertificeerd. Hiervoor wordt KBenP per jaar meermaals geaudit.