Over ons

Wij helpen je op een persoonlijke en transparante manier naar een volgende opdracht. Met de deskundigheid en het netwerk van onze adviseurs maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk!

Opdracht Overheid is een initiatief van KBenP

KBenP is een gerenommeerd adviesbureau, met kantoren in Voorburg en Utrecht. KBenP is gespecialiseerd in informatiemanagement, digitale transformatie en IT en is binnen deze kennisdomeinen met 200 professionals betrokken bij diverse (advies-, ontwikkel- en inhuur-) opdrachten binnen de overheid. Wij werken voor gemeenten, provincies, ministeries, uitvoeringsorganisaties, waterschappen en hoogheemraadschappen.
Opdracht Overheid initiatief van KBenP

Ons team

Onze adviseurs ondersteunen je graag in het zoekproces en de uiteindelijke selectieprocedure. Daarnaast ontzorgen wij jou tijdens de opdracht d.m.v. administratieve afhandeling, inhoudelijke achtervang en evenementen
Opdracht Overheid team van adviseurs
Opdracht Overheid team van adviseurs
ISO bedrijfsprocessen certificering SNA-keurmerk leveren professionals

Certificering

KBenP heeft het SNA-keurmerk voor het leveren van professionals aan overheidsinstellingen. Daarnaast zijn onze bedrijfsprocessen gecertificeerd: ISO 9001 (Kwaliteitsborging), ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en NEN-4400 (Financiële Administratie). Hiervoor wordt KBenP per jaar meermaals gecontroleerd.
ISO bedrijfsprocessen certificering SNA-keurmerk leveren professionals

Maak kennis met onze in-house dienstverlening: een proactieve samenwerking op maat!

In-house dienstverlening

Soms heeft een (semi-)overheidsorganisatie behoefte aan een dienstverlener die niet alleen reageert op aanvragen die de opdrachtgever via haar marktkanalen uitzet, maar die juist ook in de periode vóór de uitvraag de opdrachtgever bijstaat om personeelstekorten te voorspellen en op basis van deze voorspelling te ondersteunen bij het opstellen van aanvragen en uitzetten daarvan. Wij voorzien ook in deze in-house dienstverlening door onze opdrachtgever specifiek bij te staan op het gebied van de inzet van personeel en technologie om altijd voldoende personele capaciteit te hebben en om optimaal geïnformeerd te zijn over markttrends en ontwikkelingen.
Kom je bij ons op kantoor een kop koffie drinken?
Neem contact op met één van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur