Hoe werkt het?

Wij zijn hét platform voor inhuuropdrachten bij de (semi-) overheid. Onze opdrachten zijn afkomstig uit direct contact met opdrachtgevers, aan ons gegunde raamcontracten en uit dynamisch aankoopsystemen.

In 4 stappen naar een opdracht

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Opdracht Overheid team van adviseurs

Onze expertise

Onze adviseurs helpen jou graag op een persoonlijke en transparante manier naar een volgende opdracht!

Vergoedingen

Opdracht Overheid maakt gebruik van het ‘no cure, no pay’ principe. Alleen bij een succesvolle plaatsing vragen wij een fee over het uurtarief. Indien een opdracht is uitgezet via een DAS-systeem, hanteren wij een standaard fee van 10%. Afhankelijk van onze bijdrage aan de succesvolle plaatsing kan deze fee variëren. Dit gaat in overleg met de betreffende professional. Hierover zijn wij volledig transparant.

Bronnen

KBenP krijgt directe aanvragen voor de inzet van vakprofessionals van overheidsorganisaties, zowel via persoonlijke contacten als via door KBenP gewonnen aanbestedingen. Bovendien is KBenP aangesloten op alle DAS-systemen, en plaatst de inhuuropdrachten die uit deze kanalen voortkomen op Opdracht Overheid.
Vragen over de werkwijze van Opdracht Overheid?
Neem contact op met één van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur