Opleidingen & trainingen

Wij geloven in het belang van voortdurende ontwikkeling. Groei samen met Opdracht Overheid binnen jouw vakgebied. In samenwerking met ons opleidingsinstituut GO opleidingen bieden wij jou advies op maat om opdrachten binnen jouw vakgebied gegund te krijgen en kennis op niveau te houden. Vind de opleiding die bij jou past en verbreed jouw expertise!
Samenwerking Opdracht Overheid & GO Opleidingen
Interessante opdrachten gezien, maar ontdek je dat je niet aan de eisen en/of wensen vanuit opdrachtgevers voldoet? Groei binnen jouw vakgebied en vergroot je kansen via één van onze opleidingen. Onze opdracht adviseur kan jou voorzien van passend advies rondom gevraagde opleidingen, certificaten en ervaring bij de overheid. Onze NRTO-en en CRKBO gecertificeerde opleidingspartner GO opleidingen is al ruim dan 70 jaar actief voor professionals, en brengt jou de nieuwste inzichten met een breed pakket aan praktijkgerichte opleidings- en bijscholingsactiviteiten.
Ervaren en betrouwbare opleider
Met meer dan 70 jaar aan ervaring en gecertificeerd met het NRTO-kwaliteitskeurmerk, biedt GO opleidingen praktische en inhoudelijk sterke opleidingen.
Opleidingsadvies op maat
Jij bespreekt met onze opdracht adviseurs jouw ambities, achtergrond en ervaringen, wij spiegelen deze tegenover de interim opdrachten op onze website en geven jou een opleidingsadvies op maat.
Voor en door zzp’ers
De freelance ervaring van onze docenten biedt je de mogelijkheid om binnen de context van jouw opdracht de vertaalslag van theoretische kennis naar praktische toepassing te maken.
Succesvolle uitvoering van de opdracht
Met onze opleidingen en opfriscursussen op zak, geef je goed voorbereid en met vertrouwen invulling aan jouw opdracht.
Persoonlijk advies ontvangen over een passende opleiding?
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur
Britt Emmen
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur