Wat zijn de voordelen?

Opdracht Overheid is een initiatief van KBenP dat wij speciaal hebben ontwikkeld voor freelancers. Wij helpen jou graag bij het vinden van een volgende interim opdracht. We bieden een persoonlijke aanpak, groot netwerk, inhoudelijke achtervang en ondersteuning tijdens de opdracht.

Onze expertise

Opdracht adviseur en contract manager zorgen voor persoonlijke aanpak en analyseren CV van freelancer

Persoonlijke aanpak

Wij werken met passie, hebben kennis van zaken en met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat jij als vakspecialist de juiste ondersteuning krijgt om de opdracht binnen te halen. Na aanmelding op ons platform bellen wij je voor een kort kennismakingsgesprek.
Bij inschrijving op een van onze opdrachten analyseert onze opdrachtadviseur je CV en geeft op basis van de gunningscriteria terugkoppeling over de mate waarin jouw CV matcht met de opdracht.
Adviseur belt met opdrachtgever en organiseert voorbereidingsgesprek

Groot netwerk

Wij kennen de context van veel organisaties, en kunnen daarmee de slagingskans om de opdracht gegund te krijgen verhogen. Zo organiseren wij (altijd voordat je op intakegesprek gaat bij de eindklant) een voorbereidingsgesprek.
Tijdens dit voorbereidingsgesprek spreken we nog een keer de opdracht nauwkeurig door, bespreken wij onze ervaring bij deze specifieke opdrachtgever en voorzien wij jou van praktische adviezen voor het intakegesprek. Zo zorgen wij er samen voor dat jij de best mogelijke indruk maakt.
Professionals met expertise van Opdracht Overheid op gebied van Informatiemanagement, ICT, Project- en Programmamanagement en Communicatie

Inhoudelijke achtervang

Desgewenst is ruggespraak op elk moment mogelijk met een vakprofessional binnen KBenP. Wij voeren namelijk zelf ook opdrachten uit voor dezelfde opdrachtgevers. Onze professionals zijn onder andere actief op het gebied van Informatiemanagement, ICT, Project- en Programmamanagement en Communicatie.
Daarnaast hebben wij via Opdracht Overheid ook zelfstandige professionals aan opdrachten geholpen buiten onze eigen vakgebieden (waaronder Beleidsadvies, Civiele Techniek, Inkoop, Ruimtelijke Ordening en Sociaal Domein).

Waarom aanmelden bij ons platform?

Als vakspecialist ligt je focus bij de invulling van jouw (volgende) opdracht. Wij ondersteunen jou proactief zowel vooraf als tijdens de opdracht, zodat jij je kan focussen op waar je interesse, ambitie en deskundigheid écht ligt.
Vakspecialist/freelancer aanmelden platform Opdracht Overheid

Bespaar tijd tijdens het zoeken

Alle inhuuropdrachten uit verschillende bronnen bij de overheid centraal inzichtelijk, zonder ook maar één Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) of Kamer van Koophandel (KvK) uittreksel in te sturen! De filters maken het je nog makkelijker om een opdracht op maat te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op de regio waar je graag wilt werken, of een specifieke opdracht vinden die binnen jouw interessegebied valt.

Verhoogde kans op succes via exclusieve opdrachten

Exclusieve opdrachten zijn directe aanvragen van onze opdrachtgevers waarop alleen jij je via Opdracht Overheid kunt aanmelden. Dit is te herkennen aan de zwarte ‘exclusief’ tag. Voldoe je aan de eisen en wensen van een exclusieve aanvraag? Dan maak je een verhoogde kans op het binnenhalen van deze opdracht!

Mis nooit meer een opdracht met ons Job Alert

Wanneer er een opdracht wordt gepubliceerd binnen jouw aangegeven interesses krijg je direct een mail van ons en mis je nooit meer een opdracht!

Wij benaderen jou proactief voor interessante opdrachten

Onze Opdracht Adviseurs zoeken ook proactief voor jou naar een opdracht. Met onze slimme AI tool 'de Matcher', maken we nauwkeurige matches en benaderen we jou wanneer een zeer geschikte opdracht zich voordoet.

Ondersteuning tijdens de opdracht

Jouw sparringpartner op maat

Vaste betalingstermijn

Tijdig realiseren van een verlenging

Evenementen van Opdracht Overheid

Meer weten over de voordelen van Opdracht Overheid?
Neem contact op met één van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur