Organisaties / VNG (Realisatie BV)
Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)
Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag, Nederland
Zuid-Holland
Wil je als zzp'er werken bij een invloedrijke organisatie? Ontdek de kansen bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Gelegen in Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, bieden wij als grootste belangenbehartiger van gemeenten diverse opdrachten aan.

Over Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) is dé belangenbehartiger en koepelorganisatie van gemeenten in Nederland. Gevestigd in Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, vertegenwoordigen wij meer dan 350 gemeenten en behartigen hun belangen op landelijk niveau.

Als zzp'er biedt werken bij de VNG talloze voordelen. Ten eerste krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het lokale bestuur en de samenleving als geheel. Je werkt samen met gemeenten en andere belangrijke stakeholders om gezamenlijk beleid te ontwikkelen en invloed uit te oefenen op landelijke besluitvorming.

Een kenmerkend aspect van het werken bij de VNG is de dynamische werkomgeving. Je werkt in het hart van de politiek, waar je kunt meedenken en adviseren over vraagstukken die gemeenten en burgers raken. Je wordt uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken en innovatieve ideeën aan te dragen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke en professionele groei, waarbij je je expertise kunt verbreden en verdiepen.

Bij de VNG hechten we veel waarde aan samenwerking en verbinding. We geloven in de kracht van gemeenten om samen maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Je zult deel uitmaken van een divers en inclusief team, waarin je samenwerkt met professionals uit verschillende disciplines en achtergronden. Samen bouwen we aan een sterke lokale democratie en een duurzame toekomst voor Nederland.

Onze kernwaarden vormen de basis van ons werk. Integriteit, transparantie en professionaliteit staan centraal in alles wat we doen. We streven naar een open en eerlijke communicatie, zowel intern als extern. Daarnaast hebben we oog voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. We moedigen zzp'ers aan om actief bij te dragen aan onze kernwaarden en gezamenlijke doelen.

Werken bij de VNG betekent ook toegang hebben tot een breed netwerk van professionals en experts binnen de gemeentelijke sector. Je krijgt de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen met collega's, deel te nemen aan werkgroepen en conferenties, en zo je professionele netwerk uit te breiden. Dit biedt niet alleen waardevolle contacten, maar ook mogelijkheden voor nieuwe opdrachten en samenwerkingen.

Kortom, als zzp'er biedt werken bij de VNG een unieke kans om een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van het lokale bestuur in Nederland. Je werkt samen met gemeenten, beleidsmakers en andere stakeholders om gezamenlijk impact te maken. Kom bij ons werken en draag bij aan de toekomst van de Nederlandse gemeenten en de samenleving als geheel.