thumbnail
thumbnail
Projectleider visiedocument voor- en vroegschoolse educatie

Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
16 Groningen

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 mrt 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Achtergrondinformatie
De gemeente is wettelijk verantwoordelijk voor voldoende aanbod van voorschoolse educatie voor peuters van 2,5 jaar tot 4 jaar met (een risico op) een achterstand te realiseren. Deze peuters worden ook wel doelgroeppeuters genoemd. De gemeente besteedt deze verantwoordelijkheid uit aan kinderopvangorganisaties

Per 2025 moeten we maar ook willen we een doorontwikkeling van onze voorschoolse educatie. Belangrijkste uitgangspunt is daarbij: een sterk kwalitatief aanbod voor iedere (toekomstige) doelgroep peuter in Oldambt. Ten opzichte van de huidige aanbesteding willen we in ieder geval meer ruimte voor de keuzevrijheid van ouders. Deze is er nu niet (omdat er maar 1 VVE aanbieder is), maar wil de gemeente graag respecteren. Oldambt waardeert haar lokale partners en werkt dan ook nauw samen met deze.

Opdracht

In de ideale situatie is er per 1/1/’25 vorm gegeven aan een systeem dat tegemoetkomt aan onze volgende wensen:

  • Ondersteuning (VE) voor alle doelgroeppeuters

  • Behoud van hoogstaande kwaliteit VE (ervaren en goed deskundige pm’ers op de groep, goede ondersteuning van de pm’ers en voor peuters aanvullende ondersteuning van een expert (indien noodzakelijk)

  • Er zijn veel kleine kernen en we willen VE graag overal toegankelijk houden

  • Keuzevrijheid voor ouders

Om dit te bereiken lever je de volgende dingen op:

  • Een inhoudelijk visie op Voorschoolse Educatie

  • Een advies over het organiseren van VE per 2025 in Oldambt, bestaande uit een inhoudelijke en financiële afweging. Daarbij wordt ook geadviseerd hoe dit te implementeren en hoe eventuele risico’s worden beheerst. Er ligt een rapport van Innovatie nul13  dat hierbij kan worden gebruikt.

Kandidaatomschrijving
We zoeken iemand die samen met het onderwijs en de kinderopvangorganisaties een ambitieuze, maar zeker realistische, visie op voorschoolse educatie realiseert. Deze moet handvatten bieden om tot een concreet uitvoeringsplan komt. Onderdeel hiervan is de mogelijkheid om te komen tot een aanbestedingstraject of subsidieregels.

Eisen

  • Minimaal HBO niveau

Gunningscriteria

  • Kennis en ervaring met VVE

  • Kennis en ervaring met aanbestedingstrajecten en/of subsidiesystematieken in het sociale domein

  • Omschrijf kort hoe je denkt deze opdracht aan te gaan pakken. Neem hierin mee waarom jij de geschikte kandidaat bent.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider visiedocument voor- en vroegschoolse educatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.