Organisaties / Gemeente Oldambt
Gemeente Oldambt
Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten, Nederland
Groningen
Wil je als zzp'er uitdaging vinden bij Gemeente Oldambacht? Ontdek deze gemeente in het noordoosten van Nederland. Met haar middelgrote omvang en diverse opdrachten biedt Gemeente Oldambacht jou als freelancer een inspirerende werkomgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd.

Over Gemeente Oldambt

Gemeente Oldambacht is een dynamische organisatie gevestigd in het prachtige noordoosten van Nederland. Met een bevlogen team van professionals werken we aan het welzijn en de ontwikkeling van onze gemeente en haar inwoners. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en collegiale werksfeer waarin samenwerking en persoonlijke groei centraal staan.

Als zzp'er bij Gemeente Oldambacht kun je rekenen op een breed scala aan uitdagende opdrachten. Onze gemeente beslaat een divers gebied met karakteristieke dorpen, historische erfgoederen en prachtige natuurgebieden. Met ruimte voor zowel stedelijke als landelijke vraagstukken, bieden we een inspirerende werkomgeving waarin je jouw expertise kunt inzetten en bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeente.

Onze kernwaarden vormen de basis van ons handelen. We hechten waarde aan betrokkenheid, integriteit en resultaatgerichtheid. In alles wat we doen streven we naar een optimale dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers. Bij Gemeente Oldambacht werken we samen met verschillende stakeholders, zowel intern als extern, om tot duurzame oplossingen te komen. Samenwerking en transparante communicatie zijn dan ook essentieel in ons dagelijks werk.

Wat het werken bij Gemeente Oldambacht echt onderscheidend maakt, is onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn en de leefbaarheid van onze inwoners. Dit betekent dat je als zzp'er de kans krijgt om daadwerkelijk het verschil te maken en bij te dragen aan een gemeente waar mensen zich thuis voelen.

Bij Gemeente Oldambacht investeren we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen en zo jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen.

Kortom, als zzp'er bij Gemeente Oldambacht werk je in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt benutten en bijdragen aan de ontwikkeling van een gemeente met karakter. Samen met een betrokken team van professionals kun je meebouwen aan een gemeenschap waarin mensen trots zijn om te wonen en te werken.