thumbnail
thumbnail

Projectontwikkelaar Stationsomgeving Goffert- Novio Tech Campus

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
24 Gelderland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 jul 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Let op; ivm een niet geslaagde vorige DAS procedure, betreft dit een spoedprocedure ivm de hoge mate van nood binnen dit project.

Omschrijving van de opdracht
Nijmegen groeit. In de Omgevingsvisie staat dat we 10.000 woningen willen bouwen in de bestaande stad en inzetten op 10.000 extra banen tot 2030. Daar is natuurlijk ruimte voor nodig. Die zoeken we bínnen onze gemeentegrenzen. Eén van de plekken waar we naar kijken is Kanaalzone-Zuid. Binnen Kanaalzone-Zuid is Winkelsteeg één van de aangewezen gebieden waarin ontwikkeld wordt.

Op 24 november 2021 heeft de gemeenteraad van Nijmegen de Ontwikkelvisie Winkelsteeg 2035 vastgesteld. Hierin is besloten om circa 3.800 woningen te realiseren. Er wordt onderzocht om zelfs meer woningen te realiseren. Inmiddels worden de eerste deelprojecten binnen Winkelsteeg voorbereid. Binnen het projectteam Gebiedsontwikkeling Winkelsteeg zoeken wij een Projectontwikkelaar voor het deelgebied Stationsomgeving Goffert-NTC.

De huidige ingehuurde opdrachtnemer zal ook een offerte indienen op deze opdracht.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de diverse plots binnen het deelgebied Stationsomgeving Goffert-NTC;

 • Je stuurt het projectteam aan en borgt dat er voortgang is binnen de gestelde kaders van de gebiedsexploitatie;

 • Je rapporteert aan het MT Winkelsteeg, je werkt in opdracht van de gebiedsmanager Stationsomgeving Goffert-NTC;

 • Je begeleidt de vastgoedontwikkeling door marktpartijen;

 • Je begeleidt het proces met de corporaties ten behoeve van tijdige grondverkoop;

 • Je borgt dat de raakvlakken met de reconstructie van de hoofdinfrastructuur en de inrichting van de stationspleinen zijn beheerst;

 • Je stuurt aan dat de diverse vraagstukken rondom mobiliteit, geluid, parkeren, klimaatadaptatie etc. zijn beheerst om te komen tot een integrale ontwikkeling van het gebied;

 • Je onderhoudt contact met de overige deelgebieden binnen Winkelsteeg, zodat raakvlakken en keuzes integraal worden afgewogen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-08-2024, of zoveel eerder als mogelijk is, tot en met 31-07-2025 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 3 x 1 jaar. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. (Indien het cv (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het cv is in het Nederlands gesteld in lettertype Arial 10 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur in PDF-formaat. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. NB. Het cv dient ter verificatie van de bij de eisen en gunningscriteria gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en de gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het cv en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit kan leiden tot uitsluiting.)bruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Aantoonbaar master in een bouwkundige richting;

 • Aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring sinds 2020 met grootschalige (>1000 woningen) binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen;

 • Minimaal 5 jaar (sinds 2018) ervaring in de rol van projectontwikkelaar/projectmanager;

 • Fysiek aanwezigheid is verplicht op dinsdag en donderdag.

Wensen

 • Aantoonbare kennis en ervaring in het onder tijdsdruk ontwikkelen van een stedelijk deelgebied van >1.000 woningen; (40%)

 • Aantoonbare ervaring in het meekrijgen van relevante stakeholders en partijen in gebiedsontwikkelingen van >1.000 woningen; (25%)

 • Aantoonbare ervaring in het aansturen van projectteams binnen gebiedsontwikkeling; (25%)

 • Aantoonbare ervaring met politieke en bestuurlijke trajecten binnen een gemeente met >100.000 inwoners (10%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectontwikkelaar Stationsomgeving Goffert- Novio Tech Campus die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.