Organisaties / Gemeente Nijmegen
Gemeente Nijmegen
Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland
Gelderland
Werken als zzp'er in Nijmegen? Ontdek de Gemeente Nijmegen: een dynamische organisatie in het hart van Gelderland. Met 175.000 inwoners biedt deze groene stad talloze mogelijkheden voor jouw expertise. Als zzp'er geniet je hier van levendig cultureel leven en een bloeiende ondernemersgemeenschap.

Over Gemeente Nijmegen

Werken in Nijmegen betekent werken voor een stad met ambitie. Een levendige universiteitsstad met een rijke historie. Niet voor niets is onze slogan: Old city, young vibe! Bij de gemeente Nijmegen werk je samen met het bestuur en sta je dicht bij de inwoners. Je krijgt volop mogelijkheden om te leren en kansen om je te ontwikkelen, zowel binnen je vakgebied als in je loopbaan.

Werken voor een sociale stad als Nijmegen doe je vanuit je hart, van én voor de stad. Voor én met de inwoners, organisaties en bedrijven in Nijmegen werken we aan de opgaven die in de stad en haar omgeving spelen. Daarbij is vertrouwen ons vertrekpunt, kiezen we voor contact, doen we gewoon wat nodig is en leren we van wat we doen.