thumbnail
thumbnail
senior projectleider gebiedsontwikkeling in combi met trainee (20 uur senior, 36 uur trainee)

Gemeente Midden-Groningen

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
56 Groningen

Begindatum:

16 okt 2022

Einddatum:

16 apr 2023

Uren per week:

56

Publicatiedatum:

21 sept 2022

Omschrijving van de opdracht

Met ruim 60.000 inwoners is Midden-Groningen de derde gemeente van de provincie. Pittoreske dorpen, stoere boerderijen, schitterende natuur en een kloppend stadshart – nog geen kwartier rijden van de bruisende stad Groningen. In 2018 samengevoegd uit Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Een gemeente met grote kwaliteiten, maar ook met uitdagingen. Denk aan sociale achterstanden, armoede en aardbevingsproblematiek. Gemeente Midden-Groningen heeft een stevige en serieuze ambitie: een gemeente zijn waar iedereen heel goed kan wonen, leven, ondernemen en werken. Samen met bewoners, bedrijven en organisaties wil ze initiatieven ondersteunen en zaken mogelijk maken waardoor de gemeente een mooie plek is om te wonen, te werken of te bezoeken. Door als organisatie dicht bij de mensen te staan en te werken volgens het principe: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid.

 

Het team Economie en Projectmatige ontwikkeling is een enthousiast en betrokken team van ca 18 medewerkers. We werken in een dynamische omgeving waar niets een gespreid bedje is.

 We zoeken een breed inzetbare projectleider plus in zijn/haar kielzog een trainee voor verschillende projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling. Het gaat om zowel complexe als minder complexe projecten en het gaat zowel om het aansturen van gemeentelijke projecten als het aansturen en begeleiden van projecten van derden, bijvoorbeeld inwoners en projectontwikkelaars.

het genoemde tarief betreft het uurtarief voor de 2 kandidaten tesamen.  (voor 56 uur per week maximaal € 80,- per persoon per uur)

Wat gaat de senior, samen met de trainee doen

  • Je realiseert strategische en (zeer) complexe, veel omvattende projecten, veelal van grote politiek, maatschappelijk en bestuurlijk belang op het terrein van RO, infrastructuur, dorpen en wijken. Waarbij je ondersteund wordt door de trainee die je zelf meebrengt.

  • Je bepaalt de strategie, stelt projectplannen op en verzorgt de projectevaluaties. De trainee helpt je daarbij.

  • Je draagt (eind)verantwoordelijkheid voor inhoud, tijd, geld, planning, kwaliteit en informatie.

  • Je coördineert en leidt nieuwe ontwikkelingen binnen de gemeente en waar nodig in samenwerking met andere overheden, instellingen en bedrijven.

  • Je stimuleert kennisdeling en deskundigheidsbevordering op het gebied van project- en programmamanagement.

  • Je verbindt beleidsgebieden en initieert en bevordert samenwerking met organisaties en partijen.

 

Kandidaatomschrijving


Voor deze opdracht zoeken we een senior projectleider die een trainee meeneemt die net afgestudeerd is in de ruimtelijke richting. De aansturing en begeleiding van deze trainee wordt gedaan door het bureau die de kandidaten aanbiedt.

We zoeken een nieuwe collega (senior projectleider gebiedsontwikkeling) die minimaal 10 jaar recente werkervaring heeft als projectleider bij een gemeente of provincie op het gebied van gebiedsontwikkeling. Voor deze functie heb je minimaal een afgeronde academische opleiding in het ruimtelijke domein, moet je resultaatgericht en besluitvaardig zijn en moet je goed integraal kunnen denken en werken. Daarnaast heb je kennis en ervaring van/met openbaar bestuur, projectmanagement, regievoering, ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en dorpen en wijken. Tegelijk met deze senior projectleider zoeken we een trainee die begeleid wordt door het bureau die deze twee kandidaten tegelijk aanbiedt. Tevens krijgt de trainee begeleiding op de werkvloer van de senior projectleider. Van de trainee verwachten we dat hij/zij nieuwsgierig is naar alles wat er gebeurt binnen de projecten, initiatief toont en zijn/haar handen uit de mouwen steekt.

Interviewplanning

De gesprekken zijn gepland op 4 oktober in de middag.

Toelichting op rooster

de senior 20 uur per week, de trainees 36 uur per week

Dienstencategorie

Andere diensten

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de senior projectleider gebiedsontwikkeling in combi met trainee (20 uur senior, 36 uur trainee) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.