Organisaties / Gemeente Midden-Groningen
Gemeente Midden-Groningen
Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland
Groningen
Werken bij de gemeente Midden Groningen biedt zzp'ers een unieke kans! Gelegen in het prachtige noorden van Nederland, omvat onze gemeente 34 dorpen. Als freelancer kun je hier een waardevolle bijdrage leveren aan onze diverse projecten en genieten van een dynamische werkomgeving.

Over Gemeente Midden-Groningen

Midden-Groningen. Een gemeente die jou al het moois van het platteland biedt. Ruimte, karaktervolle dorpen, schitterende natuur. Maar ook een gemeente met stedelijke trekken. En juist die ontmoeting tussen stad en buitengebied, maakt Midden-Groningen zo interessant. Sociale achterstanden, de gevolgen van de gaswinning, de energietransitie ... De uitdagingen hier zijn groot en verschillend. Wat ons bijzonder maakt, is de ruimte die je krijgt om onze gemeente mooier, veiliger en socialer te maken. Je kunt hier echt iets achterlaten voor inwoners. Dit biedt jou een unieke kans om samen de toekomst van Midden-Groningen vorm te geven.

Mensen maken Midden-Groningen
Dit is ons motto. Want er is veel te doen. En we hebben jou hierbij hard nodig. Samen zijn wij sterker, samen bereik je meer. Dit merk je aan alles. Aan de collega’s die graag met jou samenwerken en hun kennis delen. Maar ook omdat wij erop uit trekken en naar buiten gaan. Om samen met inwoners en ondernemers aan onze gemeente te bouwen.

Wie zoeken wij
Deze manier van werken vraagt om collega’s die verantwoordelijkheid nemen en lef durven tonen. Die dicht bij mensen staan. Die een antenne hebben voor wat er leeft in onze samenleving. Die werken vanuit de gedachte: hoe kunnen wij een goed plan of een mooi idee mogelijk maken? Maar die ook snappen dat je anderen nodig hebt om tot resultaten te komen. En dat je vaak eerst kleine stapjes moet zetten voordat je iets bereikt.