thumbnail

Processpecialist ICT

Gemeente Lingewaard

Kinkelenburglaan 6, 6681 BJ Bemmel, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

16-11-2021

Sluitingsdatum:

05-12-2021

Begindatum:

01-01-2022

Einddatum:

30-06-2022

Uren per week:

16
€ 103,00
16 Gelderland

De gemeente Lingewaard ligt tussen Arnhem en Nijmegen en maakt onderdeel uit van het rivierengebied tussen de Waal en het Pannerdensch Kanaal. Lingewaard telt ruim 46.000 inwoners die verspreid wonen in de woonkernen: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen en Ressen Onze organisatie telt circa 425 medewerkers verdeeld over 14 teams.

Help jij ons om Lingewaard klaar te maken voor de toekomst? 

Processpecialist ICT

De doelstelling van de projectopdracht is de verhoging van de kwaliteit van de ICT-dienstverlening. De opdracht omvat de definitie van succesfactoren en prestatie-indicatoren die een goede sturing op kwaliteit  mogelijk maken. Het gaat hierbij om aspecten als continuïteit, informatiebeveiliging, klanttevredenheid, kosten. Om te voldoen aan de kwaliteitsnormen wordt het jouw verantwoordelijkheid de inrichting en de uitvoering van de ICT-dienstverlening op een hoger plan te brengen. Daarvoor ontwikkel je beleid en maak je (veel) gebruik van best practices die in Topdesk en de beheerorganisatie kunnen worden geïmplementeerd. De implementatie in de beheerorganisatie is een belangrijk onderdeel van de opdracht.

LET OP: Inhuur vindt alleen plaats wanneer de kandidaat een voor deze opdracht geldig VOG kan aanleveren.

LET OP: Inhuur vindt alleen plaats wanneer de kandidaat  contactgegevens voor het opvragen van relevante referenties kan aanleveren.

  • Je hanteert als uitgangspunt voor de projectuitvoering de projectopdracht, doelstellingen, audits, onderzoeken en de Baseline Informatie Overheid (BIO);
  • Je ontwikkelt beleid voor technische beheerprocessen;
  • Je brengt de verschillen tussen de bestaande en gewenste ICT-dienstverlening in kaart;
  • Je stelt oplossingsalternatieven op met een haalbaarheidsanalyse en advies;
  • Je bepaalt welke processen en procesbeschrijvingen er ontbreken of verbeterd moeten worden;
  • Je beschrijft alle processen in (gedetailleerde) procesdesigns en inrichtingen in Topdesk;
  • Je coördineert de implementatie en borging van de processen in applicaties en organisatie;
  • Je leidt het project, geeft leiding aan een projectgroep, stuurt leveranciers aan en bent de penvoerder voor het opstellen van plannen, designs en beleid.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Processpecialist ICT die deze organisatie zoekt?

JA, INSCHRIJVEN