Organisaties / Gemeente Lingewaard
Gemeente Lingewaard
Kinkelenburglaan 6, 6681 BJ Bemmel, Nederland
Gelderland
Bij Gemeente Lingewaard, gelegen in de Betuwe, vind je als zzp'er een uitdagende inhuuropdracht. Als een middelgrote organisatie met ruim 45.000 inwoners bieden wij een breed scala aan projecten. Werk samen met ons aan een duurzame en betrokken gemeenschap. Ontdek Gemeente Lingewaard!

Over Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard
Ben jij klaar voor Lingewaard? Mensen die werken bij de gemeente Lingewaard zien kansen en mogelijkheden. Je bent niet bang om op eigen initiatief de handen uit de mouwen te steken en komt met verrassende oplossingen. Spreekt dit je aan én ben je ondernemend, deskundig en flexibel? Dan zoeken wij jou!

Ben jij klaar voor Lingewaard? Lingewaard werkt aan effectieve dienstverlening die tegemoet komt aan de verwachting van haar klanten. Onder dienstverlening verstaan we alles wat in de meest brede zin te maken heeft met het klantcontact tussen burgers, bedrijven en instellingen en de overheid. Zij mogen rekenen op een dienstverlening waarbij een begripvolle en probleemoplossende insteek centraal staat. Mensen die werken bij de gemeente Lingewaard zien kansen en mogelijkheden. Je bent niet bang om op eigen initiatief de handen uit de mouwen te steken en komt met verrassende oplossingen. Spreekt dit je aan én ben je ondernemend, deskundig en flexibel? Dan zoeken wij jou!