thumbnail
thumbnail
Beleidsmedewerker RO

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
104
30 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

1 apr 2024

Uren per week:

30

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
We zoeken, in verband met extra werkzaamheden binnen het team RO een beleidsmedewerker RO (30 uur).

Taken
Opstellen, actualiseren en wijzigen van complexe bestemmings-(omgevings)plannen, waaronder postzegelplannen. Behandeling van complexe principeverzoeken. Schrijven van ruimtelijke onderbouwingen en op basis daarvan beleid opstellen voor meerdere ruimtelijke thema’s, zoals wonen en economie. Zorgdragen voor registraties. Opstellen prognoses en monitoren. Organiseren inspraakbijeenkomsten met initiatiefnemers.

Kandidaatomschrijving
Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling voel jij je thuis in een gemeente die zelf ook volop aan het ontwikkelen is. In het ruimtelijke domein houd jij je bezig met onder andere het opstellen, actualiseren en wijzigen van complexe bestemmings- (omgevings)plannen, waaronder postzegelplannen. Jij levert een bijdrage aan de verbetering van werkprocessen binnen de ruimtelijke ontwikkeling en behandelt complexe principeverzoeken. Daarnaast schrijf jij ruimtelijke onderbouwingen en stelt op basis daarvan beleid op voor meerdere ruimtelijke thema’s, zoals wonen en economie. Je draagt zorg voor registraties en stelt prognoses op en monitort ze. Ook organiseer je inspraakbijeenkomsten met initiatiefnemers. Aangezien de kandidaat direct inzetbaar dient te zijn is ook de kennis en ervaring van het grondgebied van de gemeente een pré.

Eisen

  • Prijs maximaal € 104,- per uur

  • Een afgeronde opleiding binnen het vakgebied van de ruimtelijke ordening of rechten op minimaal HBO-niveau

Gunningscriteria

  • Heeft de afgelopen 3 jaar minimaal 10 vergelijkbare trajecten uitgevoerd

  • ruimtelijke ordening

  • Heeft ervaring met het resultaat van het traject en kan dit meetbaar maken

  • Kennis en ervaring van het grondgebied van de gemeente

  • Interview

    Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsmedewerker RO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.