Organisaties / Gemeente Land van Cuijk
Gemeente Land van Cuijk
Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland
Noord-Brabant
Werk als zzp'er in het bruisende Land van Cuijk! Gelegen in Noord-Brabant, biedt onze gemeente kansen voor iedere freelancer. Met haar diversiteit aan opdrachten en een organisatieomvang van 6 gemeenten, is er altijd ruimte voor ontwikkeling. Ontdek de werkomgeving van de provincie Land van Cuijk!

Over Gemeente Land van Cuijk

Bij Land van Cuijk maak je het mee! Een jonge gemeente, volop in ontwikkeling. Dat maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend. Tegelijkertijd biedt dat ontzettend veel kansen: er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We zijn een grote gemeente, waarin we groot denken maar klein doen. Bij ons kun je werken aan projecten en opdrachten die jou voldoening geven, in het belang van het Land van Cuijk. Je ziet je werk direct terug in de samenleving. Zo blijven jij én de gemeente groeien.

We zijn de grootste gemeente van Brabant, met ruim 351km² en 90.000 inwoners en 33 unieke kernen. Je kunt dus niet om ons heen. Die positie benutten we om de beste resultaten te behalen voor onze gemeenschap en onze regio. Wereldspelers vestigen hun bedrijf in onze samenleving. Waar mogelijk zetten we regionaal en landelijk de toon. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.


Onze regionale en landelijke slagkracht combineren we met stevige lokale wortels. We hebben nog altijd oog en oor voor wat er leeft in onze kernen. We versnellen en versterken lokale initiatieven. We werken niet alleen voor, maar juist mét de samenleving. Het unieke karakter van alle 33 kernen staat hierbij voorop. Inwoners en ondernemers kunnen rekenen op een moderne dienstverlening op maat. Zo bouwen we samen aan een duurzaam en vitaal Land van Cuijk.

In onze organisatie gaat het erom dat je goed in je vel zit. We bieden onder meer loopbaanadvies, dat draait om jouw ontwikkeling, vitaliteit en geluk. Of het nu werkgerelateerd is of juist persoonlijk: er is altijd gelegenheid voor een goed gesprek. Bewust omgaan met je loopbaan, dat juichen we toe. Want als jij je goed voelt in je functie en je team, creëer je ook goede dingen voor onze samenleving. Met aandacht voor elkaar ontstaan dus de mooiste resultaten. Dat is wat het Land van Cuijk als werkgever biedt.