thumbnail
Senior medewerker WOZ/Belastingen

Gemeente Buren

De Wetering 1, 4021 VZ Maurik, Nederland

Juridisch
Sluit morgen
€ 0,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

24

De senior medewerker WOZ en Belastingen maakt onderdeel uit van het cluster Belastingen. Dit cluster is onder meer verantwoordelijk voor het volledig uitvoeren van de Wet WOZ, inclusief waardebepaling van 12.000 objecten, het bijhouden van de gegevens in de Basisadministraties WOZ, het bijhouden van de administraties van de gemeentelijke belastingen en voor de aanslagoplegging.

Dit ga je doen:

  • Jij coördineert de uitvoering van de WOZ. Je zorgt voor goede inhoudelijke afstemming over het werk en draagt zorg voor een realistische planning en coördinatie van alle werkzaamheden van het cluster.
  • Jij houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Jij zet, zo nodig, projecten op en leidt deze.
  • Je bent een sparringpartner en eerste aanspreekpunt voor alle collega’s binnen het cluster op werkinhoud.
  • Je zorgt voor de periodieke rapportages aan de Waarderingskamer en je voert gesprekken met onder andere woningcoöperaties over de waardebepaling van hun portefeuille.
  • Je signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen, zowel op proces als op inhoud richting je collega’s en je teammanager.
  • Je zorgt voor een kwalitatief goede waardering en aanslagoplegging.
  • Je bent een stevige gesprekspartner richting management en bestuur.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior medewerker WOZ/Belastingen die deze organisatie zoekt?