Organisaties / Gemeente Buren
Gemeente Buren
De Wetering 1, 4021 VZ Maurik, Nederland
Gelderland
Werken als zzp'er in de gemeente Buren biedt unieke kansen. Gelegen in Gelderland, biedt deze middelgrote gemeente een breed scala aan interessante opdrachten. Met een organisatie van formaat, waar persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid voorop staan, vind je hier een stimulerende werkomgeving.

Over Gemeente Buren

De gemeente Buren is een uitgestrekte landelijke gemeente, gelegen in de Betuwe. Deze woon-, leef- en recreatiegemeente van ongeveer 15.000 hectare en ruim 27.000 inwoners wordt gekenmerkt door aantrekkelijke kleinschaligheid en bijzonder historische woonkernen. De woonkernen zijn: Asch, Beusichem, Buren, Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Zoelen, Zoelmond, Maurik, Eck en Wiel, Rijswijk, Ravenswaaij, Lienden, Ingen en Ommeren. Het vestingstadje Buren bezit sinds 1395 stadsrechten en bezit talloze gerestaureerde monumenten. Het is daarom geen wonder dat Buren een beschermd stadsgezicht is. Daarnaast is er in Buren veel dagtoerisme, wat mede te danken is aan het feit dat Buren een Oranjestad is.

De gemeente Buren is gelegen in het midden van Nederland in het Gelders Rivierengebied en is gemakkelijk met de auto te bereiken via de nabijgelegen snelwegen A15 en de A2. De gemeenteis de fruittuin van Nederland en staat steevast in de top drie van fruitproducerende gemeenten. Midden in de Betuwe dient de gemeente de inwoners en bedrijven van Buren met zaken die ze (niet) zelfstandig kunnen, willen of mogen oppakken en doet dat vanuit de visie te willen bouwen aan het vertrouwen van inwoners en klanten.

De gemeente Buren is de fruittuin van Nederland. We staan steevast in de top 3 van fruit producerende gemeenten.  Daar staan we om bekend en daarop zijn we trots! Uiteraard staan we ook bekend om het historische stadje Buren, dat al eeuwenlang banden met het Oranjehuis heeft.

Midden in de Betuwe dienen we inwoners en bedrijven van Buren op zaken die ze (niet zelfstandig) kunnen, willen of mogen oppakken. We doen dat vanuit onze visie te willen bouwen aan het vertrouwen van onze klanten. We willen dat Buren een aantrekkelijke gemeente is om in te wonen, werken en recreëren. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 4 domeinen: Dienstverlening, Ruimte, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering.