thumbnail
Applicatiebeheer WOZ/Belastingen

Gemeente Buren

De Wetering 1, 4021 VZ Maurik, Nederland

Juridisch
Sluit over 5 dagen
€ 0,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

24

De medewerker applicatiebeheerder WOZ/Belastingen maakt onderdeel uit van het cluster Belastingen. Dit cluster is onder meer verantwoordelijk voor het volledig uitvoeren van de Wet WOZ, inclusief waardebepaling van 12.000 objecten, het bijhouden van de gegevens in de Basisadministraties WOZ, het bijhouden van de administraties van de gemeentelijke belastingen en voor de aanslagoplegging.

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties SAP Civision en 4WOZ. Je zorgt ervoor dat updates tijdig uitgevoerd worden, onderhoudt contacten met leveranciers en beheert de gebruikers. Je zorgt ervoor dat de applicaties getest worden na iedere update.
  • Je maakt en onderhoudt handelingen voor de diverse applicaties zodat alle gebruikers hier goed mee kunnen werken. Je ondersteunt je collega’s binnen het team Belastingen met het werken in de applicaties.
  • Je vervaardigt controlelijsten en overzichten voor de kwaliteitscontrole van de waardering en heffing. Je maakt ook rapporten en overzichten voor bijvoorbeeld de Waarderingskamer.
  • Je zorgt ervoor dat processen door de applicaties ondersteund worden en richt applicaties daar zonodig op in. Je denkt mee vanuit efficiency.
  • Je zorgt ervoor dat de WOZ-waarden van onze gemeente beschikbaar zijn in de LV WOZ.
  • Je maakt en onderhoudt brieven voor WOZ en Belastingen in SAP CCM en 4WOZ.
  • Je zorgt voor de vervaardiging van de belastingenaanslagen en WOZ-beschikkingen.

Je bent contactpersoon voor allerlei leveranciers zoals PinkRoccade, 4Value en Data-B. Ook zorg jij samen met andere applicatiebeheerders voor een goede samenwerking tussen de applicaties vanuit WOZ en Belastingen en de overige applicaties in de gemeente

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Applicatiebeheer WOZ/Belastingen die deze organisatie zoekt?