thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker facilitair management

De Misse 6, 5384 BZ Heesch, Nederland

Sluit over 6 dagen
105
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Opdrachtomschrijving
We zoeken voor het beleidsteam Zorgzame gemeente een;  beleidsmedewerker facilitaire management  Elke dag werken medewerkers van de gemeente Bernheze met elkaar om onze inwoners een goede dienstverlening te bieden. Medewerkers zetten zich hiervoor in en werken met een 'dienstverleningshart'. Daar zijn wij trots op. Als gemeente willen we het goede doen voor én met de samenleving. Hiervoor is een sterke organisatie nodig die in verbinding staat met de omgeving én waar de dienstverlening centraal staat. Wij geloven erin dat als binnen de fysieke (werk)omgeving alle processen efficiënt en effectief werken dit bijdraagt aan het werkplezier van onze medewerkers en daarmee ook aan een goede dienstverlening aan onze bezoekers. Daarom willen wij onze facilitaire processen verbeteren. 

Kandidaatomschrijving
Met jouw visie en ervaring ontwikkel je het facilitair beleid voor de gemeente Bernheze en adviseer je in de uitvoering van dit beleid. Je verkrijgt draagvlak voor dit beleid en zorgt voor de implementatie ervan. Je bent in staat om de huidige facilitaire processen te doorgronden en ziet kansen om deze processen te optimaliseren. Je bewaakt en verbetert de fijne, veilige en inspirerende werkomgeving en faciliteiten voor onze medewerkers. Je hebt een veelzijdige rol waarin je beleidsontwikkeling combineert met praktische uitvoering, zoals het coördineren van de verduurzaming van ons (maatschappelijk) vastgoed en de uitvoering van het MJOP Gemeentelijke gebouwen.

Naast deze verschillende aspecten draag jij ook zorg voor:

  • De dagelijkse aansturing van het bodeteam en een goede samenwerking met de medewerker facilitaire zaken.

  • De coördinatie van, en het beleidsmatige aanspreekpunt voor verduurzamen en groot onderhoud van het (maatschappelijk) vastgoed van de gemeente Bernheze;

  • Het schrijven van stukken voor de Planning & Control-cyclus op jouw terrein;

  • Het verzorgen van aanbestedingen, het inrichten en uitvoeren van contractbeheer t.a.v. o.a. schoonmaak en onderhoud;

  • Het vertalen van het programma Dienstverlening naar beleid en uitvoering op facilitair gebied.

Eisen

  • Opleiding / werk- en denkniveau: Uit CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat beschikt over een HBO opleiding bij voorkeur facilitair management

  • Kennis en relevante opleiding: heeft minimaal 3 jaar relevante leidinggevende ervaring in facilitair management en heeft aantoonbare leidinggevende ervaring

  • Ervaring: heet aantoonbare ervaring met ontwikkeling van facilitair beleid

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 50 %

Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

De motivatiebrief weegt mee in de beoordeling bij passende motivatie en ervaring (Weging: 25 %)

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

In het interview bespreken we de ervaringen en kijken we of er een match is met de collega's (Weging: 25 %)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker facilitair management die deze organisatie zoekt?