Organisaties / Gemeente Bernheze
Gemeente Bernheze
De Misse 6, 5384 BZ Heesch, Nederland
Noord-Brabant
Werk als zzp'er bij gemeente Bernheze! Gelegen in Noord-Brabant, biedt deze middelgrote gemeente volop kansen. Met ruim 30.000 inwoners en een ambitieus beleid op gebied van duurzaamheid, participatie en ruimtelijke ontwikkeling, is uw expertise hier waardevol. Ontdek onze opdrachten!

Over Gemeente Bernheze

Gemeente Bernheze, gevestigd in het hart van Noord-Brabant, is een dynamische organisatie waar zzp'ers en freelancers uitgedaagd worden om hun vaardigheden in te zetten en bij te dragen aan de gemeenschap. Met een bevolking van ruim 30.000 inwoners strekt de gemeente zich uit over een aantrekkelijk en groen landschap.

Werken bij gemeente Bernheze biedt een unieke werksituatie waarin u uw expertise kunt laten gelden. De organisatie kenmerkt zich door een open en transparante cultuur, waarin ruimte is voor eigen initiatief en groei. Als zzp'er krijgt u de mogelijkheid om uw ondernemerschap te benutten en waardevolle bijdragen te leveren aan diverse projecten en opdrachten.

De kernwaarden van gemeente Bernheze vormen de basis van het dagelijkse werk. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel, waarbij de gemeente streeft naar een betrouwbare en professionele dienstverlening aan haar inwoners en partners. Ook samenwerking is een belangrijke pijler, waarbij zowel intern als extern nauw wordt samengewerkt om de gestelde doelen te behalen. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn andere belangrijke waarden die gemeente Bernheze nastreeft, met oog voor de toekomstige generaties.

Wat werken bij gemeente Bernheze echt kenmerkend maakt, is het ambitieuze beleid op het gebied van duurzaamheid, participatie en ruimtelijke ontwikkeling. Als zzp'er krijgt u de kans om betrokken te zijn bij duurzame initiatieven en projecten die een positieve impact hebben op de gemeente en haar inwoners. Daarnaast staat participatie hoog op de agenda, waarbij de gemeente actief inzet op het betrekken van burgers bij besluitvorming en beleidsontwikkeling.

Werken bij gemeente Bernheze betekent ook werken in een omgeving waarin uw inbreng gewaardeerd wordt. U krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor uw opdrachten. Tegelijkertijd is er altijd ruimte voor overleg en samenwerking met collega's en andere betrokken partijen.

Kortom, werken als zzp'er bij gemeente Bernheze biedt u de mogelijkheid om uw talenten in te zetten in een middelgrote gemeente met een heldere visie op duurzaamheid, participatie en ruimtelijke ontwikkeling. Maak deel uit van een betrouwbare, samenwerkingsgerichte en toekomstgerichte organisatie waarin uw bijdrage van grote waarde is.