thumbnail
thumbnail

Beheerder/Projectleider Riolering & Water

Wijdemeren

Rading 1, 1231 KB Loosdrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
105
32 tot 36 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

32 tot 36

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Organisatie
Wij zijn #WijvanWijdemeren! Met ongeveer 200 mensen zetten wij ons in voor ruim 25.000 inwoners. We zijn een uitdagende werkgever die continue in ontwikkeling is. Kenmerkend zijn de prettige informele werksfeer, de korte lijnen en de diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat we relatief klein zijn, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je nog echt een verschil maken. Ook schakel je regelmatig tussen diverse rollen. Zo organiseer, adviseer én voer je vaak ook uit. Het verder ontwikkelen van onze organisatie staat de komende jaren bij ons centraal. Ons doel? Binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.

Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in Gooi & Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen tussen prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad geeft precies weer hoe het werken bij ons is: afwisselend!  

Opdracht
Als beheerder ga je aan de slag om het areaal op orde te brengen. Het adviseren van de projectleiders van integrale projecten binnen de gemeente. De beheerder treedt tevens op als opdrachtgever van externe partijen zoals adviesbureaus en aannemers. Daarbij dient o.m. duidelijk te zijn voor welk type opdrachten de beheerder en voor welk type opdrachten de projectleider verantwoordelijk is. Tevens heb je naast je rol ook 2 collega’s areaalbeheerder waarbij je de begeleiding verzorgt en als 1ste aanspreekpunt fungeert. Als projectleider zelfstandig uitvoeren bij riool projecten van voorbereiding, (eventueel) uitvoering tot overdracht naar beheer organisatie.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Een maximum uurtarief van € 105,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als Projectleider Riolering en Water bij een gemeentelijke instelling;

Gunningscriteria (weging)
4.  Aantoonbare werkervaring met het inhuren van adviesbureaus bij de voorbereiding van rioleringsprojecten (benoem dit duidelijk in het cv); (35 punten);
5.  Aantoonbare werkervaring met civieltechnische trajecten vanaf initiatief fase tot realisatie fase (dit dient duidelijk in het CV naar voren te komen) (30 punten);
6. Een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau op het gebied van civiele techniek (10 punten);
7. Aantoonbare werkervaring op het gebied van Riolering en Water (25 punten).

Competenties

 • Doorzetter;

 • Analyserend vermogen;

 • Aansturend vermogen;

 • Collegiaal;

 • Flexibele houding;

 • Gestructureerd;

 • Organiserend vermogen;

 • Representatief.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot donderdag.

De gemeente Wijdemeren hanteert hybride werken als formele werkvorm. Richtlijn hierbij is een verdeling van 50/50 betreffende thuiswerken en op kantoor werken. Echter voor inhuur wordt er verwacht dat ze elke dag fysiek aanwezig zijn op kantoor, wordt van inschrijver verwacht dat hij daartoe bereid is en haar/zijn agenda voldoende flexibel is.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Wijdemeren zijn gepland in week 25. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 13 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De gemeente Wijdemeren vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor Wijdemeren komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.

 • Het aangeboden uurtarief is van toepassing op de gehele loopduur van de opdracht (inclusief verlengingen).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beheerder/Projectleider Riolering & Water die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.