Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel beheerder

Werkzaak Rivierenland

Poppenbouwing 18, 4191 NZ Geldermalsen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 75,00
36 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

9 feb 2024

Opdracht omschrijving
Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. Wij begeleiden werkzoekenden op weg naar werk. Als dat niet gelijk lukt, bieden we tijdelijk inkomen door middel van een uitkering. 

Jij bent de functioneel beheerder die altijd komt met een goede oplossing op maat. Dat doe je door echt te luisteren naar de gebruiker, informatie gericht te vinden en dit snel te verwerken. Je vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en benadert deze met creativiteit. Je slaat een brug tussen de klantvragen en de systemen.

Verantwoordelijkheden
Je begint met de dagstart. Je overlegt met je collega’s welke ontwikkelingen er spelen en wie eventuele knelpunten oppakt. Vanuit Scrum stellen we prioriteiten vast en zoeken jullie vanuit jullie expertise de beste oplossing. Je betrekt de gebruiker bij de ontwikkelingen en je legt activiteiten, testen en documentatie vast in Topdesk om de continuïteit te borgen.

Je bent breed inzetbaar op alle systemen waar wij mee werken. Dit zijn onder meer Compas, Key2Financiën, Key2dataDistributie, Suites voor het sociaal domein (GWS) en Corsa.

Aan het eind van de dag heb je kort overleg met de servicedesk. Je helpt hen zodat zij de eerstelijns vragen uit de organisatie kunnen beantwoorden.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 31 mei 2024 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder.

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Corsa.

  • Kennis van ervaring met een of meer van de volgende systemen: Compas, Key2Financiën en Key2dataDistributie.

  • Bereidheid tot het werken op onze locatie in Tiel.

Wensen

  • Aantoonbare ervaring met DMS Corsa. (40%)

  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met projectmatig werken. (40%)

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Suites voor het sociaal domein (GWS) (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel beheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.