thumbnail
thumbnail
Beleidsadviseur Onderwijs

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Sluit over 2 dagen
€ 95,00
max 16 Gelderland

Begindatum:

1 jun 2023

Einddatum:

30 nov 2023

Uren per week:

max 16

Publicatiedatum:

10 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
Je adviseert, ontwikkelt en voert beleid uit op het terrein van lokaal onderwijsbeleid, onderverdeeld in de thema's: jeugd en onderwijs (RJO), leerplicht, onderwijs & arbeidsmarkt en passend & inclusief onderwijs. Je zorgt voor vertegenwoordiging van de Wijchense en Drutense onderwijsagenda in de regionale overlegstructuur. 

Je zoekt de samenwerking met (keten)partners en bouwt en onderhoudt een netwerk. Je houdt het overzicht en legt verbinding met andere beleidsterreinen, uitvoeringspraktijk en inwoners. Lokale regievoering en procesbegeleiding is onderdeel van de functie en waar nodig zorg je voor afstemming en bijstelling. Ook beoordeel en behandel je subsidieaanvragen.

Verantwoordelijkheden
Je bouwt samen met de je collega’s binnen het domein Sociale Leefomgeving aan de drie grote uitdagingen binnen het onderwijs:  kansengelijkheid, inclusiever onderwijs en NT2-onderwijs.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juni 2023 (of zoveel eerder als mogelijk) tot en met 30 november 2023 voor maximaal 16 uur per week. De inhuuropdracht kan worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Je voegt een CV toe. Het CV is in het Nederlands opgesteld en in PDF-formaat. In het CV staan naast de persoonlijke (contact)gegevens: functienaam, organisatie, start- en einddatum van de opgebouwde carrière en een weergave van de werkzaamheden.

  • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau. Dit kun je aantonen door diploma’s en/of door het benoemen en uitleggen van de functies je hebt uitgevoerd.

  • Je hebt inhoudelijke kennis op het gebeid van onderwijs

Gunningscriteria

  • In een motivatiebrief geeft je een nadere beschrijving van je werkervaring in combinatie met de hierin ontwikkelde competenties, Je licht je verder toe waaruit jouw affiniteit en inhoudelijke bekendheid met dit beleidsterrein blijkt. Je motiveert waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze rol.

  • Je hebt in de afgelopen vijf jaar werkervaring opgedaan op het gebied van onderwijs

  • Je bent in staat regionaal onderwijsbeleid te vertalen naar lokaal beleid en durft innovatieve ideeën aan te dragen om bestuurlijke ambities te realiseren. Een toelichting is vereist.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Onderwijs die deze organisatie zoekt?