thumbnail
thumbnail
Adviseur HR/P&O

Waterschap Vallei en Veluwe

Steenbokstraat 10, 7324 AX Apeldoorn, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit over 6 dagen
€ 98,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

22-09-2022

Sluitingsdatum:

02-10-2022

Begindatum:

10-10-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24

Met bijna 600 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie.

In verband met uitval van meerdere P&O collega’s zijn wij op zoek naar een stevige allround personeelsadviseur  Het betreft een brede HR functie met een mix van advies en projecten. Wij zijn op zoek naar een adviseur die zelfstartend, deskundig, proactief en zelfstandig is.

Advies

Je bent adviseur en eerste aanspreekpunt voor 6 managers en de ongeveer 100 medewerkers die onder hen vallen. De eerste HR verantwoordelijkheid ligt in de lijn dus het zal voornamelijk gaan om het ondersteunen en adviseren van de managers. Je hebt ervaring met (complexe) personele vraagstukken waarin jij de manager voorziet van vakinhoudelijke kennis en advies geeft over procesaanpak.

Beleid

Als adviseur ben je in staat om beleidsonderwerpen op te pakken. Een concreet voorbeeld is de aanbesteding voor een nieuwe arbodienstverlener. Het is voor ons een pré als je ruime ervaring hebt met het arbeidsrecht. Zowel in het kader van casuïstiek als bijvoorbeeld bij het vertalen van cao artikelen.

Het team

Het cluster P&O bestaat uit 16 medewerkers met één resultaatcoördinator, gezamenlijk met Planning & Control en Financiën zijn zij onderdeel van het team Bedrijfsvoering en Organisatie. Het team bestaat uit strategisch adviseurs, personeelsadviseurs en ondersteuning.

  • Adviseur in casuïstiek en veelvoorkomende P&O werkzaamheden als verzuim, werving & selectie, etc.
  • Projectleider/-medewerker HR onderwerpen als bijvoorbeeld verzuimbegeleiding.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur HR/P&O die deze organisatie zoekt?