thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Gezondheidsbeleid

Voorschoten

Leidseweg 25, 2252 LA Voorschoten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
28 tot 32 uur Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 mei 2024

Uren per week:

28 tot 32 uur

Publicatiedatum:

16 nov 2023

Organisatie
We werken vanuit onze drie kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en in eenvoud. Dit betekent onder andere dat we goede dienstverlening leveren, afspraken nakomen, efficiënt werken en zaken niet onnodig ingewikkeld maken. We werken op onderdelen opgavengericht en in samenwerking met inwoners, ondernemers en andere samenwerkingspartners. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom bij ons de kans om je talenten veelvuldig in te zetten. Er is een prettige, informele werksfeer en we bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
De gemeente Voorschoten en Wassenaar werken op dit moment ambtelijk samen, onder meer op het gebied van beleid en uitvoering sociaal domein. In de loop van 2024 zullen beide gemeentes zelfstandig verder gaan.

Opdracht en taken
De belangrijkste taken voor jou als beleidsmedewerker gezondheidsbeleid voor beide gemeenten zijn:

  • Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

  • Het initiëren en/of ontwikkelen van extern gericht beleid. Binnen de functie ligt de nadruk op het ontwikkelen van nieuw beleid, waarbij de context bekend kan zijn of innovatieve oplossingen bedacht moeten worden. Nieuw beleid wordt getoetst aan politieke keuzes, budgettaire afwegingen, wet- en/of regelgeving, kwaliteitsnormen en effectmetingen.

De werkzaamheden betreft het gezondheidsbeleid op terreinen als preventie, eerstelijnszorg (huisartsen). Daarbij gaat het met name om recente ontwikkelingen m.b.t. Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en het Integraal Zorgakkoord (IZA).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Beschikbaar per 1 december 2023 voor 28 uur per week;
2. Uurtarief maximaal € 90,00 exclusief BTW inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Zorg en/of gezondheid binnen een gemeentelijke instelling;
4. Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur binnen een (semi) overheidsorganisatie;

Gunningscriteria
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het gezondheidsbeleid binnen een gemeentelijke instelling, duidelijk weergeven in het cv (25 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met ontwikkelen van beleid als beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein en/of Zorg (35 punten);
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het samenwerken met diverse partners in regionaal verband op het gebied van Zorg/ Welzijn (20 punten);
8. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau (15 punten);
9. Aantoonbare kennis van de ontwikkelingen in de Leidse regio en in Haagse regio op gebied van gezondheidsbeleid (benoem dit duidelijk in het cv, middels een voorbeeld) (5 punten).

Competenties

  • Communicatief sterk;

  • Daadkrachtig;

  • Stressbestendig;

  • Flexibel;

  • Resultaatgericht;

  • Mensgericht.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning
De gesprekken bij de gemeente Voorschoten zijn gepland op dinsdag 28 november tussen 14.00 en 15.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 27 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De gemeente Voorschoten zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Gezondheidsbeleid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.