thumbnail
thumbnail

Adviseur

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
105
24 Overijssel

Begindatum:

26 feb 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Coördinator Regionaal Mobiliteit en ActieTeam (RMAT)
In Regio Zwolle hebben 22 gemeenten, 4 Provincies, het Rijk, ondernemersorganisaties, vakbonden, het UWV Werkbedrijf Regio Zwolle en onderwijsinstellingen hun krachten gebundeld om de komende drie jaar te investeren in mensen. Partners beogen daarmee ondernemers te helpen om beter te kunnen ondernemen, meer productie te kunnen draaien en vooral te investeren in hun eigen menselijk kapitaal. Voor de inwoners is het doel om werk- en ontwikkelperspectief te bieden. Meer dan 37.000 mensen in beweging krijgen om aan de slag te gaan met een vervolgstap in hun loopbaan en daarmee zichzelf een leven lang te ontwikkelen. Hiermee streven de partners naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt. Regio Zwolle wil in deze dynamiek zorgen voor een constante kwaliteit van de infrastructuur voor een leven lang ontwikkelen, zorgen voor economische structuurversterking van MKB- en familiebedrijven en het versterken van de beroepsbevolking in brede zin. Samen inwoners en werkgevers uitdagen, talenten van mensen te ontwikkelen en daarmee kansen te vergroten.

Regio Zwolle & arbeidsmarkt

Vanuit een overkoepelende agenda wordt in Regio Zwolle de specifieke opgave op het toekomstbestendig maken van de arbeidsmarkt verder uitgewerkt. Nadrukkelijk niet alleen vanuit een kwantitatief perspectief, maar vooral ook kwalitatief. Met aandacht voor een leven lang ontwikkelen, een krachtig sectorale samenwerking en goed werkgever- werknemer schap. Partnerschap, verantwoordelijkheid en leiderschap, dat zijn de leidende principes voor Regio Zwolle. Samen groeit Regio Zwolle vooruit. In de Human Capital Agenda wordt gewerkt aan nieuwe voorzieningen die leiden tot voldoende en goed toegeruste vakkrachten en kenniswerkers voor de komende jaren. De agenda verbindt de gouden driehoek: economie, arbeidsmarkt en onderwijs. Zowel beleidsmatig als in de uitvoering. We werken aan beschikbaarheid van mensen, wendbaarheid (en weerbaarheid) van mensen en inclusiviteit: ieder talent telt.

In de programmering van het regionaal arbeidsmarktbeleid zijn 3 programma’s actief:

1) Human Capital Agenda

2) Werk en Ontwikkeling

3) Inclusie

Voor de minister van SZW voeren wij als onderdeel van programma Werk en Ontwikkeling de ministeriele regeling RMT uit. In het kader van deze regeling zoeken wij een coördinator die samen met de al aanwezige coördinator de dagelijkse uitvoering coördineert vanuit een niet hiërarchische bevoegdheid. Dit doen zij samen met de programmamanager Werk en Ontwikkeling waar de uitvoering van de minister.

Bent jij de verbindende kracht die met inzicht en invloed de dienstverlening op de arbeidsmarkt naar een hoger niveau tilt? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar politieke en ambtelijke belangen samenkomen? Dan zoeken wij jou. Samen met alle professionals van het RMAT Regio Zwolle werk je aan om de gezamenlijke missie - mensen begeleiden naar een duurzame arbeidsplek - kracht bij te zetten. Met ondersteuning van de nationale overheid werken lokale gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, SBB en sociale partners nauw samen binnen de Regionale Mobiliteitsteams. Deze teams hebben als doel om de samenwerking en dienstverlening te stroomlijnen om zo doelgericht mogelijk werkzoekenden te ondersteunen naar passend en blijvend werk, met een focus op hen die extra kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Dit ben jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om plannen van papier naar uitvoering te brengen.

 • Je kan partijen samen laten werken waardoor de doelstellingen worden bereikt. Dat doe je door sensitief te zijn en tegelijkertijd weet je voldoende te “drukken” dat er beweging ontstaat

 • Je bent zelf het grootste voorbeeld van actiegericht werken. Doen en tegelijkertijd bouwen naar beter.

 • Je kent de wereld van de arbeidsmarkt als geen ander. Je hebt jarenlange ervaring wat maakt dat je de infrastuctuur kent als je binnenzak.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk)

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, dit blijkt uit een afgeronde opleiding of middels opgedane werkervaring in een soortgelijke rol.

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar met werkzaamheden inzake de arbeidsmarkt.

 • Op cv aantoonbare ervaring met de arbeidsmarkt in de Zwolsche Regio.

 • Kandidaat is per direct beschikbaar voor de gevraagde 24 uur beschikbaarheid per week.

 • Het maximale all-in uurtarief (incl. reis- en verblijfkosten) bedraagt 105,- euro excl. BTW.

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

 • Op CV aantoonbare ervaring bij een gemeentelijke organisatie.

 • Op CV aantoonbare ervaring met de uitvoering van ministeriele regelingen.

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.