thumbnail
Administratief ondersteuner

(Talentenregio) Gemeente Meppel

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Sluit morgen
-
20 Drenthe

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

12-09-2022

Einddatum:

16-01-2023

Uren per week:

20
ben jij: proactief, flexibel en enthousiast?

Binnen het team Advies zoeken wij in verband met zwangerschapsvervanging voor vier maanden een duizendpoot die open staat voor verschillende klussen.

Allround administratief ondersteuner
(20 uur per week, per 12-9-2022)

Wat ga je doen?
Ons team bestaat uit de werkgebieden Juridische Zaken, Communicatie, Inkoop en Personeel en Organisatie. We adviseren onze collega’s in de ander teams over onderwerpen uit deze werkgebieden.
Vanwege de vele werkzaakheden kunnen wij een proactieve, flexibele en enthousiaste collega erbij gebruiken die ons op een aantal terreinen kan ontzorgen.

Concreet zijn je taken:
  • Voor juridische zaken ga je processtukken kopiëren of afspraken inplannen voor hoorzittingen en ook het klaarmaken van procesdossiers voor de rechtbank.
  • Bij personeel en organisatie ga je ondersteunen bij het werving en selectieproces, je organiseert opleidingen en je helpt bij het maken van brieven en bij de verzuimadministratie.
  • Naast deze taken kan het ook voorkomen dat we je voor andere klussen inzetten.
Al met al een heel gevarieerd takenpakket wat we natuurlijk afstemmen op jouw beschikbaar aantal uren!
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Administratief ondersteuner die deze organisatie zoekt?