thumbnail
thumbnail
Projectleider Leren & Ontwikkelen

(Talentenregio) Gemeente Dronten

De Rede 1, 8251 ER Dronten, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Flevoland

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

05-12-2022

Einddatum:

05-05-2023

Uren per week:

24
Projectleider Leren & Ontwikkelen
In 2018 is in Gemeente Dronten gestart met een interne academie, de Dronten Academie. De Dronten Academie heeft in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. In 2020 is  het strategisch ontwikkel- & opleidingsbeleid voor de Dronten Academie vastgesteld en is er een leerplatform opgezet. Nu is er behoefte aan een verdere professionalisering van de Dronten Academie.

De projectleider die wij zoeken, levert het volgende op:
 1. Je evalueert en vernieuwt het ontwikkel- & opleidingsbeleid en je stelt  verbeterplannen (incl. randvoorwaarden) op. Met jouw expertise weet je dit te koppelen aan een op te stellen (meerjaren) leer- en ontwikkelprogramma. Daarbij heb je een sterke focus op de implementatie en effectmeting daarvan. Je zorgt voor afstemming met de stakeholders;
 2. Je ontwikkelt een onboardingsprogramma voor nieuwe medewerkers. Het onboardingsprogramma moet een algemeen/generiek onderdeel bevatten en een functie specifiek onderdeel. Voor het generieke onderdeel van het onboardingsprogramma is er al een basis, maar deze kan verder worden uitgebouwd. De focus van de opdracht ligt vooral op de ontwikkeling van het functiespecifieke onderdeel van het onboardingsprogramma. 
 3. Een high-potential programma. In het kader van talentmanagement is er behoefte aan een programma voor ambitieuze en getalenteerde collega’s. Hiervoor dient een programma ontwikkeld en uitgerold te worden.

Je bent proactief en resultaatgericht en combineert dat met organisatiesensitiviteit. Het werken in een team van professionals haalt het beste in je naar boven. Je adviseert actief, ook als er niet om gevraagd wordt. Je bent een initiatiefrijke, verbindende gesprekspartner en kunt communiceren op diverse niveaus. Je hebt oog voor borging van kwaliteit.

Eisen:
 • Je hebt een relevante opleiding (HBO/ WO), bijvoorbeeld Onderwijskunde of HRM;
 • Je hebt ervaring als L&D professional;
 • Je hebt brede ervaring op het gebied van het ontwikkelen van L&D-beleid en -programma’s. Ervaring met gemeentelijke organisaties in dit kader is een pré;
 • Je bent analytisch sterk, neemt initiatief en acteert makkelijk in een politiek-bestuurlijke omgeving;
 • Je hebt ruime ervaring met stakeholdermanagement in complexe organisaties. Je doorziet snel hoe de lijnen lopen en wat nodig is in verschillende situaties en met verschillende stakeholders.

Wensen:
 • Je bent minimaal 3 (werk)dagen per week beschikbaar en bij voorkeur 2 dagdelen per week fysiek aanwezig in het Huis van de Gemeente Dronten. Zodat er gedurende een korte tijd intensief kan worden samengewerkt;
 • Je hebt ervaring met het verbinden van leren & ontwikkelen met aanpalende vakgebieden zoals HR, organisatieontwikkeling en verandermanagement;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het ontwikkelen van onboarding- en high-potential programma’s.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Leren & Ontwikkelen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.