thumbnail
Senior Adviseur Informatiemanagement

(Swif) Gemeente Urk

Singel 9, 8321 GT Urk, Nederland

Informatiemanagement
Sluit vandaag
Geen maximum
32 Flevoland

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

06-07-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

32

Senior Adviseur Informatiemanagement

Aantal uren per week:         24-32 uur
Duur:                                    6 maanden

De context
De teams DIV en ICT zijn per 2020 samengevoegd tot het team Informatie (11 werknemers) binnen het domein Bedrijfsvoering. Dit team is verantwoordelijk voor het beleid, ontwikkeling en beheer op het gebied van documentaire informatievoorziening (digitaal en analoog), informatie- en communicatietechnologie en zaakgericht werken.

Voor dit team zijn we op zoek naar een tijdelijke collega, die inhoudelijk zeer kundig is op het gebied van informatievoorziening en daarnaast het team functioneel kan aansturen.
Wat ga je doen?
Wij vragen inzet op drie taakgebieden:

  1. Adviseren, afstemmen en coördineren van de totale informatievoorziening.
    Je geeft sturing aan en bewaakt de totale informatievoorziening, rekening houdend met de visie op de lange termijn. Je zorgt voor het lange termijn informatiebeleid en zorgt zo voor een optimale informatievoorziening. Je bewaakt een kosteneffectieve informatievoorziening (vanuit financieel en bedrijfsmatig perspectief) en een kosteneffectieve inzet van ICT-middelen. Je adviseert (on)gevraagd over de gewenste informatievoorziening en de inzet van ICT-middelen. Verder coördineer je rapportages over de (financiële) voortgang.
  2. Functionele en operationele sturing werkzaamheden binnen het team Informatie
Je stuurt de functionele en operationele werkzaamheden binnen het team aan. Je stelt prioriteiten binnen het team, spart met medewerkers over inhoudelijke thema’s en bent  het eerste escalatiepunt in het team voor problemen die medewerkers ervaring in de organisatie of extern. Je levert een actieve bijdrage aan de gewenste ontwikkeling van het team.
  1. Professionalisering van de i-organisatie

Je zorgt voor een goede verbinding tussen het team Informatie en de rest van de organisatie. Je bewaakt de integriteit van voorstellen met een ICT component en levert een actieve bijdrage aan (de professionalisering van) de functioneel beheerorganisatie.  
Je bent actief aanjager van de gewenste ontwikkeling van het team Informatie.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Adviseur Informatiemanagement die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.