Organisaties / (Swif) Gemeente Urk
Gemeente Urk
Singel 9, 8321 GT Urk, Nederland
Flevoland
Op zoek naar een uitdagende inhuuropdracht als zzp'er? Ontdek de mogelijkheden bij Gemeente Urk! Als één van de snelst groeiende gemeenten van Nederland bieden wij diverse interessante projecten. Werk mee aan onze unieke maritieme cultuur en ervaar de betrokkenheid van een hechte gemeenschap.

Over Gemeente Urk

Gemeente Urk is een dynamische en groeiende organisatie gelegen aan de rand van het IJsselmeer. Met trots dragen wij bij aan de ontwikkeling van Urk, een unieke gemeenschap met een rijke maritieme cultuur en tradities. Als gemeente streven we ernaar om een aantrekkelijke en leefbare omgeving te creëren voor onze inwoners, bedrijven en bezoekers.

Wanneer je als zzp'er bij Gemeente Urk werkt, krijg je de kans om deel uit te maken van een betrokken en professioneel team. We bieden een breed scala aan interessante projecten op verschillende gebieden, zoals stadsontwikkeling, sociale zorg, duurzaamheid en beleidsvorming. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je expertise en vaardigheden toe te passen in diverse vakgebieden en jezelf verder te ontwikkelen.

Bij Gemeente Urk hechten we veel waarde aan onze kernwaarden: betrouwbaarheid, samenwerking, dienstbaarheid en resultaatgerichtheid. Deze waarden vormen de basis van ons dagelijks werk en onze interactie met collega's en belanghebbenden. We geloven in transparantie, open communicatie en het aangaan van duurzame relaties met onze inwoners en partners.

Een kenmerkend aspect van het werken bij Gemeente Urk is de hechte gemeenschap. Urk heeft een sterke sociale cohesie en een grote betrokkenheid van de inwoners bij het welzijn van de gemeente. Als zzp'er ervaar je deze betrokkenheid en heb je de mogelijkheid om direct bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de gemeenschap. Bovendien biedt de maritieme sfeer van Urk een unieke werkomgeving, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op het water en de levendige haven.

Bij Gemeente Urk streven we naar een goede balans tussen werk en privé. We bieden flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken, waardoor je jouw werk kunt afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Daarnaast investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden we diverse opleidingsmogelijkheden om jouw professionele groei te ondersteunen.

Word onderdeel van ons team en ontdek de uitdagende mogelijkheden die Gemeente Urk te bieden heeft. Werk mee aan de verdere ontwikkeling van deze bijzondere gemeente en maak een verschil in het leven van mensen. Samen creëren we een duurzame toekomst voor Urk en haar inwoners.