thumbnail
Strategisch programmamanager/ Teamleider (vaste werving)

SNN

Jan Tademaweg 45 C, 2031 CT Haarlem, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 18 dagen
€ 6.324
32 tot 40 Noord-Holland

Publicatiedatum:

21-07-2022

Sluitingsdatum:

29-08-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 tot 40

Let op dit is de werving voor een structurele vacature! U kunt als detacheerder een kandidaat voorstellen. De winnende kandidaat zal eerst 1 jaar contract ontvangen. Vervolgens kan de kandidaat in vaste dienst komen. Het eerste jaar gaat niet op basis van een detachering overeenkomst. Daarom is het mogelijk hiervoor een wervings fee te vragen. Deze fee kan bij het tarief worden ingevuld. Bent u ZZP’er en wilt u in loondienst? Dan bent u van harte welkom om te reageren.

Organisatie
SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Wij stimuleren, faciliteren en verbinden ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.  Met ruim 150 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.  

Opdracht
Wat ga je doen in deze functie? 
Als Programmamanager geef je leiding aan een klein team (ca 7 fte). Het team denkt op strategisch niveau mee over de te behalen doelen, maar ook op meer tactisch niveau over de planning en het ontwerp van de subsidie instrumenten. Dat alles doet het team samen met de drie Noordelijke provincies en in afstemming met de interne organisatie van SNN, zoals de uitvoerende subsidieteams.  

Je bent integraal verantwoordelijk voor de programmering (van strategie tot uitvoering) van meerdere (Europese) subsidieprogramma’s. Als programmamanager richt je de organisatie van de programma’s in en bouw je aan de samenwerking tussen de betrokkenen. Het gaat erom dat er een systeem ontstaat waarin iedereen weet wat hem te doen staat en daar vol voor wil gaan. Zeker wanneer sprake is van een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties en diverse gelijktijdig lopende programma’s. Jij bent degene die de regie en het overzicht heeft over het gehele speelveld van Programmamanagement en daarin ben je een sparringpartner voor het MT. Je vertegenwoordigt het SNN in diverse landelijke overleggen. 

In de rol van Teamleider bouw je aan een werk- en leerklimaat waar de talenten van medewerkers optimaal tot hun recht komen en waarin zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Zelfstandigheid, vernieuwing en constante verbetering vormen kernwaarden binnen het team. Door jouw proactieve en verbindende stijl van leidinggeven zorg je ervoor dat het team haar rol in het speelveld van strategie en programmering zowel intern als extern gericht goed neerzet. Je brengt de ingezette teamontwikkeling en positionering van het team belangrijke stappen verder. Samen met de andere teamleiders breng je voor de doorontwikkeling van leiderschap binnen het SNN.

Wat breng je mee? 

  • Je hebt een WO werk- en denkniveau;

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring als leidinggevende aan hoogopgeleide professionals; 

  • Je bent een vernieuwende denker, creatief en aantoonbaar in staat ‘out of the box’ te denken en te handelen;

  • Je hebt verbindend vermogen en kan ingewikkelde zaken op een toegankelijke manier uitleggen;

  • Je hebt affiniteit met subsidies en/of Europese Cohesie-programma's en een organisatie in verandering. 

Wat bieden we jou?  
We bieden je een uitdagende werkplek bij een unieke organisatie waarin wij het beste uit onze medewerkers willen halen. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ondergebracht in de categorie Regisseur Verbinder schaal 13 CAO provincies (minimaal €4.442 en maximaal € 6.324,-) voor een fulltime aanstelling (norm 1 juli 2021). Je werkt minimaal 32 uur per week (deels vanuit huis). Naast je salaris en individueel keuzebudget van 22,37% biedt het SNN volop ontwikkelmogelijkheden. Zo beschikt iedere medewerker over een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000, - per vijf jaar. SNN draagt in ruime mate bij aan je ABP-pensioenvoorziening.

Interesse? 
Herken jij jezelf in deze mooie functie? Reageer met uw cv en motivatiebrief via de onderstaande button. Let op: het is mogelijk om 1 bestand te uploaden. Daarom moet het cv en motivatiebrief als 1 bestand worden aangeleverd. Je kan tot maandag  29 augustus 2022 reageren. Mogelijk geschikte kandidaten zullen wij al tijdens de nog lopende sollicitatieperiode uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Een talententest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Daarnaast zal bij de laatste kandidaat  een assessment onderzoek worden afgenomen. 

Extra informatie

  • Medewerkers van het SNN en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe zijn interne kandidaat voor deze functie. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

  • Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Strategisch programmamanager/ Teamleider (vaste werving) die deze organisatie zoekt?