thumbnail
thumbnail
Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Zuid-Holland

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Beste leverancier, Servicepunt71 nodigt u uit om een offerte aan te bieden op deze nadere uitvraag van het 'DAS Inhuur Servicepunt71' waar u op ingediend heeft. Servicepunt71 is op zoek naar een junior verkeersadviseur. Voor een uitgebreidere functieomschrijving verwijzen wij u naar de Uitnodiging tot inschrijving junior verkeersadviseur. De tender waar u nu voor uitgenodigd bent is een nadere uitvraag vanuit de 'DAS Inhuur Servicepunt71' waarop u bent doorgelaten o.b.v. een door u aangegeven kwalificatie. Het betreft een uitvraag voor de categorie: ontwerper/adviseur. Inschrijvingen zullen worden beoordeeld op criteria: Motivatiebrief, Curriculum Vitae, interview en prijs. Aan de toelating tot deze nadere uitvraag kunnen geen rechten op opdrachten worden ontleend.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de DAS4.2022-93 Junior Verkeersadviseur die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.