Organisaties / Servicepunt71
Servicepunt71
Tweelingstraat 2, 2312 LX Leiden, Nederland
Zuid-Holland
Sinds 2012 is Servicepunt71 de gezamenlijke serviceorganisatie (o.a. voor inhuur) voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude, Jeugdzorg Holland Rijnland en Samenwerkingsorgaan Holland Rijnland.

Over Servicepunt71

Gemeente Leiden
Leiden is een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is de Stad van Ontdekkingen, met een prachtige historische binnenstad en een rijke traditie van kennis en cultuur. Onze nieuwe collega stelt de klantvraag centraal, neemt verantwoordelijkheid en is gericht op samenwerking én resultaat. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden we onze medewerkers ruime mogelijkheden op gebied van opleiding, workshops, coaching, intervisie en persoonlijke ontwikkeling.


Gemeente Leiderdorp
Leiderdorp werkt continu aan de verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving, onder meer door een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en zich kenmerkt door een open cultuur met korte lijnen en een grote mate van zelfsturing. Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt nauw samengewerkt met bewoners en de omgeving. We maken gebruik van de energie en het talent in het dorp en stimuleren het mede-eigenaarschap. Werken bij de gemeente Leiderdorp is dan ook werken aan de inrichting van de lokale samenleving. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan naar een van de functies.


Gemeente Oegstgeest
Oegstgeest is een tikje chique met veel historisch groen en monumentale panden. Maar het is hier zeker nooit saai. Het is een sportief dorp met veel clubs en verenigingen, met actieve vrijwilligers en betrokken inwoners die ons als gemeente scherp houden. Vind je het belangrijk dat je ruimte krijgt om je te ontwikkelen en vind je het prettig om je collega’s te kennen? Dan past Oegstgeest misschien goed bij je! We zijn een middelgrote zelfstandige gemeente waar jouw pro-activiteit wordt opgemerkt én gestimuleerd. De lijnen zijn kort, waardoor je bijvoorbeeld al snel aan tafel kunt zitten met het bestuur. Kortom, wij bieden een collegiale werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien.


Gemeente Zoeterwoude
Zoeterwoude is een groene, weidse, sociale en vooral ook ondernemende gemeente. Een kleine enthousiaste organisatie zet zich in voor een prettige leefomgeving en een gunstig ondernemersklimaat. Medewerkers zijn trots op de gemeente en trots op hun werk.Door de beperkte omvang van de organisatie hebben de medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zij kennen elkaar en zijn bereid voor elkaar in te springen. Ook in de regio wordt intensief samengewerkt. De gemeente pakt haar verantwoordelijkheden serieus op en is op veel gebieden koploper in de regio.