thumbnail
thumbnail

Projectleider civiel

Samenwerkingsorganisatie de Wolden/Hoogeveen

Raadhuisplein 1, 7901 BW Hoogeveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Drenthe

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Organisatie
Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (SWO) geeft met ruim 900 medewerkers uitvoering aan de gemeentelijke taken en verleent diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de twee gemeenten. Dit maakt ons de op één na grootste gemeentelijke organisatie in Drenthe. Daarnaast zijn wij een unieke organisatie door het werken voor 2 heel verschillende gemeenten. We zijn centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.werkenbijdeswo.nl

Opdracht
De afdeling Beheer & Projecten is onderdeel van de eenheid Fysieke Leefomgeving van de Samenwerkingsorganisatie (SWO). Voor zowel gemeente Hoogeveen als voor gemeente De Wolden verzorgen wij de nieuwe aanleg en het beheer van de openbare ruimte. Werken bij de SWO is een prachtige kans om je werkveld te verbreden en ervaring op te doen bij zowel een stedelijke als een landelijke gemeente

Wat ga je doen
Als projectleider civiel ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten op het gebied van civiele techniek. De focus ligt voornamelijk op het begeleiden van werkzaamheden aan de asfaltlagen van de wegen. Je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten en zorgt ervoor dat deze op tijd en binnen budget worden opgeleverd. Je werkt in een team van professionals en zorgt voor een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Voor beide gemeenten ben jij gericht op vernieuwingen en aanpassingen in de bestaande openbare ruimte en op het mede ontwikkelen van nieuwe openbare ruimte. In een brede samenwerking met diverse inwoners, collega’s en belanghebbenden kom je tot de best mogelijke planuitwerking binnen de politieke en financiële randvoorwaarden

Afhankelijk van waar en met welke achtergrond een project ontstaat, ben je naast projectleider regelmatig als adviseur Civiel betrokken in projectteams. Dat betekent dat je te maken krijgt met allerlei werkzaamheden in de volgende taakvelden: advisering, voorbereidingen en onderzoeken, het bouw-, en woonrijp maken van nieuwbouwlocaties, de aanleg van wegen, riolering en watergangen alsmede het vervangen of de nieuwbouw van kunstwerken. Uiteraard gaan de werkzaamheden ook gepaard met de nodige administratieve en financiële verantwoordelijkheden. Dat betekent ook dat je zelfstandig de directievoering op projecten verzorgd en kostenramingen opstelt en inschrijvingen van derden beoordeeld op kwaliteit en kosten.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider Civiel bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar;
3. Aantoonbare werkervaring met het beoordelen van constructies op civieltechnisch gebied.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbare werkervaring met de begeleiding van trajecten vanaf initiatie fase tot aan realisatiefase; (30 punten)
5. Aantoonbare kennis op het gebied van reconstructie, asfalt en integrale projecten; (40 punten)
6. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau in de richting van civieltechnisch; (30 punten)

Competenties

 • Samenwerken;

 • Communicatief vaardig op alle niveaus;

 • Leiderschap;

 • Daadkrachtig;

 • Bestuur sensitiviteit.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.
Is hybride werken mogelijk:  ja/nee

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden op een later moment gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • Bij de SWO De Wolden-Hoogeveen is er altijd de mogelijkheid om flexibel om te gaan met je werkdagen en zijn er mogelijkheden om thuis te werken. Je ontvangt van ons een laptop en indien gewenst een mobiele telefoon in bruikleen.

 • Het overeengekomen tarief is van toepassing voor de gehele duur van de inzet van Professional.
  Aanpassing van het tarief is uitsluitend mogelijk na wederzijds overleg én mits er sprake is van detachering en kan slechts ingaan indien Inlener schriftelijk aan Opdrachtgever heeft bevestigd dat de tariefsaanpassing is goedgekeurd, met dien verstande dat verhogingen van het loon of andere arbeidsvoorwaarden, volgend uit de cao binnen de branche waarin Professional werkzaam is of bepaald door wetgeving, te allen tijde kunnen worden doorberekend.
  Andere verhogingen zijn niet mogelijk aangezien deze als een wezenlijke wijziging gezien worden waarmee de oorspronkelijke uitvraag onrechtmatig wordt (voor meer informatie: zie https://www.pianoo.nl/nl/regelgeving/jurisprudentie/jurisprudentieoverzicht/type-opdracht/wezenlijke-wijziging).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider civiel die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.