thumbnail
thumbnail

Sr. Beleidsmedewerker Wonen

Bogaardplein 15, 2284 DP Rijswijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
24 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

25 jul 2024

Einddatum:

25 jan 2025

Uren per week:

24 tot 36

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie
Rijswijk is een groeigemeente in de directe nabijheid van grote steden als Den Haag en Delft, en koestert zijn eigenheid. Rijswijk groeit. Het aantal inwoners steeg in zes jaar tijd van 49.000 in 2016 naar inmiddels 60.000 in 2024. De groei gaat na 2024 door. De stad is modern én historisch maar ook druk én rustig, grijs én groen. Rijswijk biedt een interessante werkomgeving in het ‘stedelijke hart’ van de Randstad. Rijswijk heeft een overzichtelijke schaal met veel dynamiek en complexe stedelijke opgaven. De ambtelijke organisatie telt ca. 500 interne medewerkers en ongeveer 200 externe medewerkers. Rijswijk is een organisatie die wordt getypeerd door een familiaire sfeer, korte lijnen, veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. We kennen binnen de gemeentelijke organisatie vier kernwaarden: Toewijding, Betrokkenheid, Betrouwbaarheid en Deskundigheid die leidend zijn in ons dagelijks handelen.  

Met de groei van de stad zal ook de organisatie een schaalsprong moeten doormaken. Zodanig dat we als organisatie in de pas lopen met de ontwikkeling die Rijswijk als stad doormaakt. En we garant blijven staan voor een goede uitvoering van onze taken.

Omschrijving van de opdracht
Binnen de gemeente Rijswijk streven we naar een kwalitatief goede woningvoorraad en sociaal sterke en leefbare wijken. De vraag naar sociale huurwoningen is groot, en de druk op de woningmarkt is hoog. We proberen de woningmarkt meer in beweging te brengen. Dit doen we door nieuwe woningen toe te voegen, maar ook door in te grijpen in de woonruimteverdeling en door de doorstroming te bevorderen. We werken hierbij samen met de woningcorporaties in de stad, maatschappelijke partijen en ontwikkelaars. Onderwerpen waar we onder andere aan werken zijn het opstellen van een nieuwe Woonvisie, regionale woningmarktafspraken over de nieuwbouwvoorraad in de stad, afstemming met de regio en opstellen van regionale woonvisie, de uitvoering van de Huisvestingsverordening (urgenties, huisvesting statushouders, en vergunningplichten voor de koopvoorraad) en de prestatieafspraken met de corporaties.
Daarnaast geef je breed advies vanuit je woonkennis over nieuwe projecten, en speel je in op de actualiteiten binnen het Woonveld. Ook speel je een belangrijke rol in de advisering naar het bestuur (B&W en raad).

Vereisten/knock-out criteria
1. Maximum uurtarief van € 100,- exclusief btw/inclusief Fee Flextender en reiskosten woon- en werkverkeer;
2. Minimaal een aantoonbare afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als beleidsmedewerker Wonen;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van (beleids)producten op het gebied van wonen in de afgelopen 5 jaar (35 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als beleidsmedewerker Wonen (50 punten);
a. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke instelling (50 punten);
b. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een overheidsinstelling (25 punten);
c. Bij geen van bovengenoemde instellingen en/of minder dan 5 jaar werkervaring als beleidsmedewerker wonen in de afgelopen 6 jaar (0 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in het opstellen van een Woonvisie (5 punten);
7. Minimaal een aantoonbare afgeronde opleiding op wo master niveau (10 punten).

Competenties
Voor deze opdracht is het van belang dat je de volgende competenties bezit:

  • Communicatief vaardig

  • Planmatig en resultaatgericht kunnen werken

  • Stressbestendig

  • Teamspeler en klantgericht

  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift


Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente worden gepland in de week van woensdag 17 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 16 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp´er
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Sr. Beleidsmedewerker Wonen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.