thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker Archeologie

Bogaardplein 15, 2284 DP Rijswijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
30 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 feb 2025

Uren per week:

30

Publicatiedatum:

26 mrt 2024

Organisatie
Rijswijk is een groeigemeente in de directe nabijheid van grote steden als Den Haag en Delft, en koestert zijn eigenheid. Rijswijk groeit. Het aantal inwoners steeg in zes jaar tijd van 49.000 in 2016
naar 57.000 in 2022. De groei gaat na 2022 door.  De stad is modern én historisch maar ook druk én rustig, grijs én groen. Rijswijk biedt een interessante werkomgeving in het ‘stedelijke hart’ van de Randstad. Rijswijk heeft een overzichtelijke schaal met veel dynamiek en complexe stedelijke opgaven.

De ambtelijke organisatie telt ca. 500 interne medewerkers en ongeveer 200 externe medewerkers. Rijswijk is een organisatie die wordt getypeerd door een familiaire sfeer, korte lijnen, veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. We kennen binnen de gemeentelijke organisatie vier kernwaarden: Toewijding, Betrokkenheid, Betrouwbaarheid en Deskundigheid die leidend zijn in ons dagelijks handelen.  

Met de groei van de stad zal ook de organisatie een schaalsprong moeten doormaken. Zodanig dat we als organisatie in de pas lopen met de ontwikkeling die Rijswijk als stad doormaakt. En we garant blijven staan voor een goede uitvoering van onze taken.

Team
Het team Vergunningen, Archeologie en Monumentenzorg bestaat uit drie onderdelen:

  1. Wabo-vergunningen;

  2. Vergunningen APV en Bijzondere wetten;

  3. Archeologie en Monumentenzorg.

De uitvraag ziet op een tijdelijke ondersteuning bij het cluster Archeologie en Monumentenzorg,  wegens het uitvallen van een collega. Met 4 vaste medewerkers werken wij aan onze gemeentelijke taken binnen de archeologie: wij vervullen bij bodemwerkzaamheden de rol van bevoegd gezag, maar treden ook zelf / in opdracht op als opstellers van bureauonderzoeken en uitvoerders van veldwerkzaamheden en op leveren rapportages daaromtrent op.

Opdracht
Voor dit team Cultureel erfgoed, cluster Archeologie, kennen wij diverse dossiers die nu in de fase van uitzetten onderzoeksopdrachten; het uitwerken van onderzoeksresultaten en vervolgens het opwerken naar rapportages zijn komen. Wij zoeken versterking in ons team van een gecertificeerde archeoloog in de functie van beleidsmedewerker, concreet inhoudende dat deze de rol vervult van directievoerder en mede-penvoerder in deze rapportagetrajecten. Ook vragen wij iemand die inzetbaar is om mee te werken op de in het cluster wekelijks binnenkomende adviesvragen inzake ruimtelijke ontwikkelingen (aanvragen omgevingsvergunningen).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief  maximaal € 95,- incl. reiskosten woon-werk verkeer / fee Flextender en excl. BTW;
2. Registratie in het beroepsregister als senior KNA-archeoloog (ligt dit duidelijk toe in het cv);
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Archeoloog binnen een gemeentelijke organisatie ;
4. Aantoonbare werkervaring als veldarcheoloog (ligt dit duidelijk toe in het cv).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbaar gecertificeerd KNA-archeoloog (geef duidelijk weer in het cv op welke (sub)vakgebieden) (30 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Archeoloog binnen een gemeentelijke organisatie (45 punten);
6. Aantoonbare kennis van de Middeleeuwen en de Romeinse tijd op het gebied van archeologie in het gebied Rijswijk e.o. (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv met een voorbeeld) (10 punten);
7. Een afgeronde opleiding Archeologie op minimaal WO master niveau (15 punten).

Competenties
-      Secure werker;
-      Aanpakken;
-      Zelfstandig in initiatiefnemen, vervolgens verbindend door projectmatige aanpak met en richting collega’s;
-      Zakelijke pen.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland  op woensdag 10 april tussen 8.00 uur en 10.00 uur  en zullen digitaal plaatsvinden. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 9 april 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsmedewerker Archeologie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.