thumbnail
Projectleider quickscan & digitalisering technisch archief

Rijkswaterstaat

Burgemeester Stramanweg 100 B, 1101 EM Amsterdam, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
110
32 Noord-Holland

Publicatiedatum:

27-07-2022

Sluitingsdatum:

07-08-2022

Begindatum:

15-07-2022

Einddatum:

01-06-2024

Samenwerken aan grote en kleine infrastructurele projecten om Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar te maken. Deze rol kent twee componenten:

 1. Als projectleider quickscans stalen bruggen ben je verantwoordelijk voor het (laten) bepalen of een stalen brug (vast of beweegbaar) zijn einde technische levensduur bereikt heeft of dat deze juist nog een tijd mee kan. Bij het maken van deze inschatting zijn tekeningen en rapporten nodig die vaak nog op papier zijn vastgelegd. Nu deze voor de quickscans toch verzameld worden, wordt meteen de kans gegrepen om deze onder te brengen in het digitale archief van RWS.

 2. Als projectleider digitaliseren technisch archief zorg je er niet alleen voor dat het archief voor de quickscans op orde komt, maar stroomlijn je het proces direct voor heel RWS.

De quickscans kenmerken zich door een grote technische en veiligheid kritische component, een groot bestuurlijk afbreukrisico en een grote impact op de omgeving. Nadat een quickscan is uitgevoerd is het zaak om voor de bruggen die hun einde technische levensduur bereikt hebben, maatregelen te treffen. Wanneer de quickscan niet tot een oordeel leidt, is een complexere berekening nodig. Dit wordt opgepakt binnen een ander project.

Het quickscan project valt onder het programma Vervanging en renovatie onderzoek. Het digitaliseringsproces heeft een eigen stuurgroep. Het omvat drie contracten met grotendeels dezelfde opdrachtnemers. Voor de quickscans werken we in een IPM team (contract voor vaste en een contract voor beweegbare bruggen). Voor het digitaliseren is een raamovereenkomst met een contractmanager aanwezig. 

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Projectleider quickscan & digitalisering technisch archief die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.