thumbnail
thumbnail

DOS-2024-0002364 - UX Designer (senior)

Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Zuid-Holland

Publicatiedatum:

30 mei 2024
Geachte heer/mevrouw,

De Provincie Zuid-Holland (hierna PZH) heeft behoefte aan de inzet van een externe kandidaat voor de opdracht - UX Designer (senior). Graag nodigen wij u uit om hiervoor een aanbieding te doen.

Op deze offerteaanvraag zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden Provincies voor leveringen en diensten (AIV P12) van toepassing, welke als bijlage bij de Aanbestedingsleidraad zijn toegevoegd
  • DOS-2016-0007287 DAS (Tijdelijke) inhuur I&A functies
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de DOS-2024-0002364 - UX Designer (senior) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.