Organisaties / Provincie Zuid-Holland
Provincie Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, Nederland
Zuid-Holland
De provincie Zuid-Holland is niet alleen een mooi stukje Nederland, maar ook een interessante overheidsorganisatie. Als middenbestuur zitten we letterlijk tussen de Rijksoverheid en de gemeenten in. Praktischer dan het Rijk en een grotere scope dan een gemeente, om echte impact in de regio te maken.

Over Provincie Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland werken wij aan de maatschappelijke vraagstukken van morgen. En zien volop kansen, omdat juist in Zuid-Holland ontzettend veel samenkomt. Samen met inwoners, andere overheden, ondernemers en onderzoekers maken wij Zuid-Holland #elkedagbeter. Op het gebied van bereikbaarheid, schone energie, economie, natuur, wonen en gezondheid en veiligheid.

Als werkgever hebben we vertrouwen in onze mensen en hun expertise. We zorgen goed voor je en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Maar je moet het wel zelf willen regelen en zelf keuzes durven maken. De kaders zijn niet altijd duidelijk. Je moet bij ons een beetje van zwemmen en persoonlijke ontwikkeling houden. We stimuleren digitaal thuiswerken en het is, los van en ná COVID-19, ook de ambitie om hybride te gaan werken. We faciliteren daarnaast het inrichten van een eigen thuiswerkplek waarbij de gezondheid van onze collega’s voorop staat.