thumbnail
thumbnail
DOS-2023-0001402 - GIS specialist

Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

10-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

01-05-2023

Einddatum:

30-04-2024

Organisatie
De afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) wordt steeds uitgedaagd door externe veranderingen en door interne behoeften en verwachtingen. I&A maakt samen met de provinciale gebruikers en partners keuzes om het gevoelige evenwicht te bewaren tussen de beschikbare middelen en het voorzien in behoeften, vernieuwen en innoveren.

De provincie Zuid-Holland beschikt over een Microsoft omgeving en een gevirtualiseerde desktop omgeving op basis van Citrix.

Team Geo is onderdeel van de afdeling Informatie & Automatisering. Het team is verantwoordelijk voor het databeheer, dataontsluiting, functioneel en technisch beheer van de geo-applicaties (ArcGIS, FME, Geoweb), geeft advies over beleidsdata en beleidsmonitoring, maakt informatieproducten, en voert data-analyses uit. Het ondersteunt bij de primaire taken van de Provincie, het maken en uitvoeren van beleid.

Omschrijving van de opdracht
De Provincie heeft de komende jaren verschillende complexe opgaves rondom natuur, klimaat, energie en de woningbouw. Het beleid dat we maken moet worden gecontroleerd en gemonitord. Jij zal ondersteunen bij de verschillende vraagstukken uit de opgaves. Jij hebt goed ontwikkelde analyse- en adviesvaardigheden. Je vindt het daarnaast leuk om complexe vraagstukken om te zetten naar informatieproducten. Je houdt actief de trends en ontwikkelingen in de gaten rondom geo-informatie en weet deze op de juiste wijze in te zetten.

In de komende maanden is er ondersteuning nodig bij meerdere beleidsherzieningen. Rondom een herziening is het nodig om een milieueffectrapportage uit te voeren, een zogenaamde PlanMER. Hier komende verschillende datavraagstukken samen. Het data vinden (data jagen) en de effecten van het herziende beleid te analyseren. Het afgelopen jaar heeft de Provincie dit (voornamelijk) zelfstandig uitgevoerd op de module Energie (zie PlanMER • Provincie Zuid-Holland) Voor het komende jaar moet dit gebeuren voor de thema’s Landbouw, Stikstof, Natuur, Waterkwaliteit.

Er wordt gewerkt met de producten van ESRI (ArcGIS Pro, ArcGIS Online). Voor de analyses verwachten we dat je ruime ervaring hebt met FME. Het is een plus als je ook visualisaties kan maken (kaarten, viewers, dashboards), maar de focus ligt op het analyseren.

Terugkoppeling van (deel)resultaten / producten
De kandidaat geeft terugkoppeling van (deel)resultaten en producten aan de opdrachtgever.

Eisen

 • Eis 1 Beschikbaarheid: De aangeboden kandidaat is gedurende de periode van 1 mei

  2023 tot 30 april 2024 beschikbaar voor 36 uren per week voor de voorbereiding uitvoering en realisatie van het project en is flexibel inzetbaar. De kandidaat moet op 1 mei 2023 kunnen starten, of eerder in onderling overleg;

 • Eis 2 Vormvereiste CV: De inschrijver heeft de Curriculum Vitae van de kandidaat uitsluitend beschreven in bijgevoegd ‘Invulformulier Kwaliteit DOS-2023-0001402’ en toegevoegd in tabblad ‘aanmelding’ op het aanbestedingsplatform. Alleen CV’s die in het aangeboden format worden ingevuld, worden beoordeeld. NOOT apart bijgevoegde CV’s (zoals in eigen format) worden niet meegenomen in de beoordeling.

 • Eis 3 Vormvereiste invulformulier Kwaliteit: Per subcriterium staat voorgeschreven hoeveel A4 u ervoor mag gebruiken in het ‘Invulformulier Kwaliteit DOS-2023- 0001402’. Bevat uw uitwerking meer dan het gestelde maximum aantal pagina’s, dan worden de pagina’s die meer zijn dan het gestelde maximum niet beoordeeld;

 • Eis 4 Vormvereiste Uurtarief: Bijlage ‘Invulformulier Uurtarief DOS-2023-0001402’ wordt ingevuld en apart bijgevoegd in tabblad “aanmelding” op het aanbestedingsplatform;
  BELANGRIJK: Uurtarief mag ENKEL ingevuld worden in het voornoemde ‘Invulformulier Uurtarief DOS-2023-0001402’ zodat de kwaliteit beoordeeld kan worden zonder kennis van het Uurtarief.

 • Eis 5 Bandbreedte Uurtarief : Het aangeboden uurtarief bedraagt in het ‘Invulformulier Uurtarief DOS-2023-0001402’ minimaal € 70,00 en maximaal € 90,00.

 • Eis 6 Kennis en expertise: Uit het ‘Invulformulier Kwaliteit DOS-2023-0001402’ blijkt minimaal dat de kennis en expertise van de aangeboden kandidaat aantoonbaar en verifieerbaar is (middels opleidingen, cursussen, werkervaring) beschikt over:

  • Eis 6.1 HBO werk – en denkniveau (aan te tonen door een afgeronde HBO opleiding of minimaal drie (3) jaar werkervaring op HBO niveau);

  • Eis 6.2 Minimaal één (1) jaar werkervaring met het gebruik van Desktop GIS (ArcGIS Pro);

  • Eis 6.3 Minimaal één (1) jaar werkervaring met het gebruik van ETL Software (FME Desktop).

Gunningscriteria

 • Aantoonbare kennis van en ervaring met ArcGIS Pro of ArcMap Desktop. Minimaal één (1) jaar. (30 punten)

 • Ervaring met werken bij of voor een overheidsinstantie. (15 punten)

 • Aantoonbare werkervaring van en ervaring met FME. Minimaal één (1) jaar ervaring. (35 punten)

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de DOS-2023-0001402 - GIS specialist die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.