thumbnail
thumbnail
Junior adviseur MER - 053491

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 3 dagen
€ 55,00
16 - 24 Overijssel

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

30-09-2022

Begindatum:

17-10-2022

Einddatum:

16-04-2023

Uren per week:

16 - 24

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Je gaat aan de slag bij de eenheid Natuur en Milieu, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid op de thema’s natuur, milieu en duurzaamheid. Er is een intensieve samenwerking met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen, waarbij wordt ingespeeld op initiatieven die aansluiten bij de provinciale ambities.

De eenheid bestaat uit zes teams: Leiding, Strategie & Bestuursondersteuning, Landelijk Gebied & Milieu, Natuurbeleid, Project & Uitvoering en Contractering. De plek van de projectmedewerker Landschap is in het team Landelijk Gebied & Milieu. Eenheid NM

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Junior adviseur MER - 053491 die deze organisatie zoekt?