thumbnail
thumbnail
Projectmedewerker Omgevingswet

Omgevingsdienst Rivierenland

J.S. de Jongplein 2, 4001 WG Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
8-24 uur per week Gelderland

Begindatum:

25 sept 2023

Einddatum:

25 mrt 2024

Uren per week:

8-24 uur per week

Publicatiedatum:

15 sept 2023

De Omgevingswet kent geen geheimen voor jou! Jij helpt ons om goed voorbereid te kunnen starten met onze taken als de Omgevingswet in werking treedt. De ene keer werk je samen met jouw collega’s en de gemeenten aan deelprojecten. Dan weer ga je zelfstandig aan de slag met een uitzoekklus of regel je een opleiding voor jouw collega’s. Het ondersteunen van de diverse deelprojecten onder het programma Omgevingswet is een belangrijke taak.  Jij vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat ODR klaar is voor de Omgevingswet. En zo bij te dragen aan een fijne, veilige en duurzame leefomgeving in regio Rivierenland.

Je belangrijkste werkzaamheden

Als projectmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van verschillende deelprojecten in het kader van de implementatie van de Omgevingswet bij ODR. Voorbeelden van deelprojecten zijn de procesafspraken met onze acht gemeenten en met  ketenpartners en stroomlijnen van de interne processen. Je bent onderdeel van het  projectteam Omgevingswet. Je krijgt naar gelang je mogelijkheden ook zelfstandige klussen te doen.

Je vindt het een uitdaging om van elk project een succes te maken en werkt daarin planmatig. Jij hebt gezien je werkpakket affiniteit met de primaire VTH- werkprocessen van ODR, procesmatig werken en  de samenwerking met externe partijen. En je bent in staat om dit binnen de ODR verder uit te bouwen. Jij bent een echte doener die praktisch is ingesteld.  Je communiceert helder en begrijpelijk, denkt in oplossingen en neemt verantwoordelijkheid.

Daarnaast heb jij:

  • Ervaring met de Omgevingswet en de implementatie die daarbij komt kijken

  • Gevoel voor politieke verhoudingen

  • Ervaring in of met overheidsorganisaties.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectmedewerker Omgevingswet die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.