thumbnail
thumbnail

P&O adviseur

Omgevingsdienst Rivierenland

J.S. de Jongplein 2, 4001 WG Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24 Gelderland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Ben jij gewend om op diverse niveaus gevraagd en ongevraagd te adviseren en anderen te inspireren?  Weet jij overzicht te houden van diverse HR aandachtpunten die prioriteit hebben? Krijg je energie van beleidstukken schrijven en vertaal je dit naar praktische handvaten?  Heb je ervaring met het implementeren, schrijven, toetsen en evalueren van arbeidsmarktcommunicatiebeleid? Weet jij als geen ander hoe je de krappe arbeidsmarkt kan bedienen met een goed werving en selectiebeleid dat aansluit op onze organisatie en behoeften? 

Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team!

Samen met je collega P&O-adviseur ben jij adviseur voor de directieteam en teammanagers. Omdat je al even meedraait in het P&O vak ben je een stevige gesprekspartner. Je spreekt je uit, spiegelt en durft te interveniëren. Jij krijgt energie van het behalen van resultaten, van het ontwikkelen van de organisatie en van de medewerkers. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies bij allerlei P&O vraagstukken. Met jouw overtuigingskracht kan je op een prettige manier collega’s meekrijgen in jouw advies.

Je bent samen met jouw collega adviseur verantwoordelijk voor het integraal HRM-beleid. Jouw focus ligt vooral op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.  Andere actuele thema’s in onze organisatie op dit moment zijn:

 • actualiseren van diverse personele regelingen;

 • duurzame inzetbaarheid;

 • traineeship;

 • Arbo;

 • Opleidingen

 • HR- 21 beoordelingssystematiek

De nadruk op korte termijn is het schrijven van een werving en selectiebeleid waarin arbeidsmarktcommunicatiebeleid  en inhuurbeleid cruciale componenten zijn. We vallen als Omgevingsdienst onder het Gelders Stelsel van Omgevingsdiensten, maar er is ruimte om een eigen beleid op te stellen wat in lijn is met het bestaande beleid. We zijn opzoek naar praktische handvaten om meer personeel te werven, te binden en boeien.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 december 2023 tot en met 31 mei 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Kandidaat heeft 5 jaar ervaring als P&O adviseur.

 • HBO werk en denkniveau

 • Kandidaat heeft kennis van en ervaring met (de implementatie van) projecten rondom arbeidsmarktcommunicatie (recruitment, werving en selectie)

 • Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de minimale verkeringswaarde die
  overeenkomt met de totale opdrachtwaarde (zie: https://www.odrivierenland.nl/wp-content/uploads/sites/7/2022/11/Overzicht-minimale-verzekeringswaarde.pdf)

 • Omschrijf uw ervaring met specifiek beleidstukken schrijven. Graag een toelichting op uw werkervaring met betrekking tot Werving en Selectiebeleid wat u succesvol heeft geïmplementeerd. Uit uw toelichting dient concreet omschreven te worden waaruit blijkt dat uw beleid succesvol was.

 • Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden inzet jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CPI.

 • Kennis van AFAS is een pre.

Gunningscriteria

 • HBO werk en denkniveau

 • 5 jaar relevante werkervaring als P&O adviseur.

 • 5 jaar relevantie werkervaring met het opstellen van beleidsstukken waaronder het implementeren van een succesvol werving en selectiebeleid.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de P&O adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.