thumbnail
thumbnail

Adviseur Lucht en Geur

ODRN

Mariënburg 75, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 66,00
36 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 apr 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

18 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Ondersteunen en adviseren in het kader van vergunningverlening en toezicht en handhaving met betrekking tot de aspecten Lucht en Geur.

Verantwoordelijkheden
Beoordelen van lucht- en geurmeetrapporten,  advisering bij WABO aanvragen/meldingen en beantwoorden van inhoudelijke vragen van bedrijven of adviseurs.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2024 tot en met 30 april 2024 voor 36 uur per week. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Relevante, aantoonbare ervaring

  • Relevante opleiding op HBO niveau

  • Ervaring bij een Omgevingsdienst

Gunningscriteria

  • Relevante HBO-opleiding

  • Ervaring met werken in een bestuurlijke omgeving

  • Recente ervaring met WRS en corsa en de Aerius-calculator

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Lucht en Geur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.