thumbnail
thumbnail

Trainer RTGB

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€75
16 Utrecht

Begindatum:

1 apr 2024

Einddatum:

31 mrt 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

12 feb 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: maandag 1 april 2024
Einddatum: maandag 31 maart 2025
Locatie: Utrecht / Amersfoort
Uiterlijk aanbieden: vrbijdag 16 februari 10:00
Selectiegesprekken: zo snel mogelijk
Maximum tarief*: €75,00
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen
Als leerbegeleider RTGB geef je les aan aspiranten voor de basisopleiding RTGB en geef je les aan de huidige V&S collega's voor de RTGB hercertificering. Je begeleidt als leerbegeleider op basis van vaste lesplannen de deelnemers in hun leer- en ontwikkelproces met als doel dat ze slagen voor de examens. Je werkt in overleg met de centrale planning, de ene week wat meer, de andere wat minder, maar gemiddeld komt het uit op ongeveer 16 uur.

Hier ga je werken
NS Leercentrum organiseert de opleidingen voor de NS collega's. Onderdeel van het Leercentrum is het domein Service, waar alle opleidingen voor HC, V&S en de collega's van Service Stations worden georganiseerd en uitgevoerd.

Dit zijn de eisen
We zoeken een nieuwe collega met operationele ervaring (RTGB kennis), die affiniteit heeft met het begeleiden van groepen (didactische vaardigheden), eerlijke feedback durft terug te geven (sociaal communicatief vaardig), representatief en pro-actief is.
Opleidingsachtergrond is CIOS en in ieder geval bevoegd om RTGB III opleidingen te verzorgen.

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Trainer RTGB die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.