thumbnail
Corporate Recruiter

Nederlandse Spoorwegen

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
€80
36 Utrecht

Publicatiedatum:

12-05-2022

Sluitingsdatum:

17-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

01-09-2022
                                                                                                                                             
Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Corporate Recruiter
Locatie: Utrecht/Thuiswerkplek
Startdatum: 1 juni
Einddatum: 3 maanden

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36 uur
Uiterlijk aanbieden voor: Dinsdag 17 mei 12:00
Selectiegesprekken zijn op:
19 en 20 mei
Maximum tarief: €80,-
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________


Daarom wil je een opdracht als corporate recruiter:
 • Met jouw bijdrage aan de interne doorstroom én het werven van nieuwe collega’s bouw jij mee aan onze organisatie. 
 • Een dynamische functie met veel ruimte voor eigen invulling.
 • Jij levert een belangrijke bijdrage aan het vervullen van o.a.  vacatures binnen het management van onze operatie.
Robbin: “Mijn werk als corporate recruiter is veelzijdig en geeft me voldoening! Niet alleen omdat ik kandidaten help met de volgende (interne) stap in hun carrière, maar ook omdat ik mijn business adviseer in het complete wervingsproces van vacaturetekst tot arbeidsvoorwaarden”

Dit ga je doen
Jaarlijks vervullen we binnen het corporate recruitment team zo’n 1.200 vacatures, variërend van functies op kantoor, IT tot in de operatie en techniek. In deze rol van corporate recruiter lever jij een belangrijke bijdrage aan vervullen van de vacatures binnen operationeel management (Service & Operatie, Besturing Operatie en Internationaal). Denk hierbij aan functies als teammanagers en regiomanagers voor ons rijdend personeel of logistieke (plan)functies.   
Recruitment heeft voor jou geen geheimen. Je hebt een proactieve aanpak om de meest geschikte kandidaten te vinden voor jouw vacatures. Je neemt jouw kennis van beide doelgroepen mee en weet waar je de beste kandidaten kunt vinden.
Jij weet wat beide doelgroepen belangrijk vinden en speelt hierop in, zodat je de match met NS kunt maken. We hebben hen echt wat te bieden! Jij:
 • bent verantwoordelijk voor het gehele werving & selectieproces; van vacatureintake tot en met het versturen van de digitale arbeidsovereenkomst
 • zorgt voor een optimale candidate experience en bent daarmee ambassadeur van NS
 • onderhoudt warm contact met kandidaten en onze interne business en je adviseert hen vanuit jouw recruitmentexpertise
 • werkt op basis van feiten en cijfers (fact-based) en stuurt (bij) op KPI’s waar nodig
 • werkt aan verbeteringen om ons werk efficiënter te doen, of die de candidate of business experience verbeteren. 
Hier ga je werken
Je komt te werken in het team corporate recruitment. Dit team is één van de 6 recruitmentteams en is verantwoordelijk voor de werving van alle vaste functies binnen de afdelingen kantoor, IT, techniek en operationeel management. Een ontzettend leuk, professioneel en gedreven team van ongeveer 18 collega’s. 
Normaal gesproken vind je jouw werkplek naast Utrecht Centraal, met uitzicht op alle binnenkomende en vertrekkende treinen. Helaas werken wij momenteel (bijna) volledig vanuit huis, en hopen we langzaamaan weer op kantoor te kunnen werken.

Met veel gedrevenheid wordt er gewerkt aan het maken van de juiste match en een goede business- en candidate experience. We volgen de ontwikkelingen in de markt en kijken continu naar hoe processen efficiënter kunnen worden ingericht. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Door middel video calls, apps en MS Teams proberen we met elkaar in verbinding te blijven en proberen we regelmatig iets leuks te organiseren.

Dit zijn de eisen
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal 4 jaar recruitmentervaring  
 • Ervaring met STAR- of attitudegericht interviewen, kennis van recruitmentprocessen en bijvoorbeeld het doen van arbeidsvoorwaardengesprekken
 • Ervaring met proactief recruitment, zoals sourcing waarbij je indrukwekkende resultaten hebt behaald
 • Een vernieuwende visie op recruitment
 • Ervaring met operationeel management functies zoals teammanagers, planners etc
Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Corporate Recruiter die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.