Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Inhuur Programmamanager NIS2 implementatie

Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 jan 2027

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

3 apr 2024

Organisatie
Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is de centrale kennisautoriteit, responsorganisatie en het samenwerkingsplatform voor cybersecurity in Nederland. Het NCSC werkt samen met organisaties binnen de Rijksoverheid en vitale sectoren aan een versterking van de digitale weerbaarheid van Nederland. Zie www.ncsc.nl voor meer informatie.

Beschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel
Wegens nieuwe cybersecurity wetgeving (NIS2 Richtlijn) is er behoefte aan het opzetten en implementeren van nieuwe verantwoordelijkheden en taken van het NCSC. De taken en verantwoordelijkheden van het NCSC worden uitgebreid met de implementatie van de NIS2 Richtlijn. Deze taakuitbreiding heeft juridische, beleidsmatige en operationele gevolgen. Het NCSC zoekt een programmamanager hiervoor met juridische achtergrond en ervaring in het beleid en de operatie van een cybersecurity organisatie. De programmamanager is samen met de Operatieteams verantwoordelijk voor het uitwerken van de nieuwe taken en verantwoordelijkheden. Hierover moet vervolgens geadviseerd worden in de uitwerking van het beleid. De programmamanager zal dan ook met betrokken vakdepartementen en toezichthouders de gesprekken voeren over het beleid dat volgt uit de nieuwe operationele taakuitvoering.

Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden
De kandidaat heeft ruime kennis van en ervaring met regelgeving, beleid en projectmanagement in het veiligheidsdomein en specifiek cyber security binnen de Rijksoverheid.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Inhuur Programmamanager NIS2 implementatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.