thumbnail
thumbnail

Senior Projectleider Infra

Kon. Wilhelminalaan 2, 2264 BM Leidschendam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12-20 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

12-20

Publicatiedatum:

25 mei 2023

Organisatie
Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. We werken met zo’n 680 mensen aan de gezamenlijke ambitie om ons te ontwikkelen naar een wendbare en sensitieve organisatie. We stellen onze inwoners en maatschappelijke opgaven centraal en zijn een zelfbewuste samenwerkingspartner voor de lokale en regionale partners. We doen dat door verbinding te maken, vertrouwen te geven en verantwoordelijkheid te nemen.

De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. We werken informatie gestuurd, klantgericht en er is veel ruimte voor initiatief. We bieden onze medewerkers de faciliteiten om hybride te werken. Dit maakt het mogelijk om te werken waar en wanneer dat het beste past bij het type werk dat we doen.

Afdeling stadsbeheer
Werken voor Stadsbeheer is werken voor een van de meest diverse afdelingen binnen de gemeente. Hier verander je op een creatieve, veilige en duurzame manier de buitenruimte. Zowel boven als onder de grond. We steken de handen uit de mouwen om een omgewaaide boom weg te halen, analyseren verkeersdata en werken aan projecten waarbij we binnen een paar jaar de omgeving veranderen. Kortom, een afdeling vol daadkracht en dynamiek.

Opdracht
Als Senior Projectleider Infra geef je leiding aan een team projectleiders en projecten op het gebied van integrale civieltechnische projecten. Je bent in staat om met de opdrachtgever een scherpe projectopdracht te formuleren en een bijbehorend projectplan op te stellen. Door een goede inrichting en aansturing van de projectorganisatie draag jij bij aan een verbetering en versterking van de openbare ruimte in Leidschendam-Voorburg.

Als Senior Projectleider houd jij je bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden:
- Adviseren over projecten in de openbare ruimte;
- Afstemmen met stakeholders en projectleden. Je participeert met burgers, bedrijven en instanties en initieert en bevordert de samenwerking;
- Begeleiding van technische plannen, aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement, projectadministratie en het omgevingsmanagement;
- Opstellen van een Programma van Eisen en het Plan van Aanpak;
- Regie voeren op een project vanaf de initiatieffase tot en met de aanbesteding en de uitvoering inclusief het aansturen van projectmedewerkers;
- Zorgen dat de projecten uitgevoerd worden binnen de beschikbare middelen en gestelde kaders (tijd, geld, kwaliteit, enz.).

Vereisten/ knock-outcriteria
1. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider op het gebied van civiele techniek;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente.

Gunningscriteria (weging)
5. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van civiele techniek (15 punten)
6. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstelling in de afgelopen 6 jaar (20 punten);
7. Minimaal 8 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als Senior Projectleider civiele techniek (25 punten);
8. Relevante ervaring in het aansturen van projecten, minimaal 2 jaar (20 punten)
9. Aantoonbare ervaring met het opstellen van Programma van Eisen en Plan van Aanpak (maak duidelijk aantoonbaar in het cv) (10 punten);
10. Aantoonbare werkervaring met het aansturen van een projectteam (10 punten).

Competenties
- Samenwerken
- Verantwoordelijk
- Regisseren
- Oordeelsvormend
- Resultaatgericht

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 2 juni 2023 in de ochtend. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 1 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Projectleider Infra die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.